Girls night out..

Bästa Jennie har såklart fotat en massa fina bilder från kvällens event med Mgroup. Jag och Annika var sena, men vi kom tillslut till PURE på östermalm. Vi svischa in genom entrén och garderoben. In i hettan bland alla bloggerskor. Med en drinkbiljett gick vi till baren och jag beställde faktiskt ett glas vin.

Vi vimmlade runt bland alla kända och okända ansikten. Besökte varje företag och kikade på utbudet. Det vart inget köp, men mkt prat om diverse menskoppar, vibratorer och stringtrosor med pärlor etc. Försökte säga hej till varje känt ansikte där inne, men det kan ha varit så att jag missade någon. Vi vart kvar till ca 22,30, fick oss en goodiebag och sen kilade vi ut i kylan.

Jennie, Nadja och Love fortsatte vidare till East och jag tog tåget hem, likaså Annika. Var så trött. Tog dock ett bra tag, då jag lyckades att missa tågen hem. Men tillslut så hittade jag hem till min säng.

Fler bilder från eventet: Mgroup på Fb, Girls night out.

2 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: Girls night out, PURE, barntavlor, blogg, bloggare, chs kiss, drinkbiljettg, ett rum för smycken, fair breeze, fashionstoreonline.se, feminint, glossybox, goodiebag, grazette, kiss, mgroup, mgroup pr och event, pleasme.se, utekväll, weleda, östermalm
#1 - - Pernilla:

Vilka trevliga bilder, ser ut som ett trevligt event :)

Det är bättre med mitt huvud, just nu i alla fall. Tar en dag i taget.

Kram kram.

Svar: skönt att du mår bättre. krams
Nina

#2 - - sandra - mamma till niklas & nora:

Vilken härlig kväll!!! Va mycke fint och spännande att titta på. Hittade du någe roligt och va var det för skoj i goodiebagsen?

ha en kanon dag!!!

Svar: nu har ja uppdaterat ang goodien: http://deliciously.se/2012/november/goodiebagen.html
Nina