Somrigt paket..

Igår fick jag hem ett somrigt paket från Gunry.se. Fanns nagellack i flera härliga färger. Riktigt trevligt, speciellt eftersom jag satt och smådreggla på dessa, inne på deras fb sida =) Just nu har jag ju fransk manikyr, men någon färg av dessa ska få pryda mina naglar om nån vecka =) *beslutsångest*. Ska prova remover padsen med, så smart att bara ha med sig i väskan eller vad som helst. Super söt liten förpackning.

 

Jag fick även bombullspinnar för make up. Dem ska jag testa ikväll då jag ska sminka mig lite. Jag som alltid använder bomullspinnar annars, så smidigt att ha dem "färdiga" för att ta bort allt jag missade att träffa :P Fick även en duschgel med lukt av Pommegranate *somrig* och sen body butter som jag faktiskt använde redan igår. Så gott jag luktar. Mycket fräsch och vår/somrig känsla på den med. Perfekt för årstiden.

 

Blir så glad då man får sådana här fina paket. Jag som gillar Gunry så mkt med. Får tacka Carina extra mkt, eftersom det var hon som skickade ut detta till mig ♥

 

Inne på min fb sida kan ni få prova på dessa härliga lack och remover pads.

Ni hittar tävlingen HÄR


Mina fina kommentarer
Postat av: Cissi

Vilket lyxigt sommarpaket!

Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Åh vad lyxigt att få lite sånt hem :) Meja längtar massor till söndag nu!

Kramar

2012-05-30 @ 19:51:58
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: