Härliga dagar!

Vilka härlga somriga dagar vi har haft. Så underbart! Igår var det verkligen fullt upp och idag blir det så med. Nu blir det en spontant besök i en park. Ska möta upp Nina och sen ska vi gå dit till parken - ta oss en promenad. Solen skiner och mina ögon är knappt öppna *trött*. Hoppas att jag piggnar till på vägen. Lite luft skadar ju aldrig..

 

Igår var vi hos tandläkaren med Theo. Jag som själv har tandläkarskräck fick små rysningar i kroppen då jag kände lukten. Men försökte att inte visa det för Theo såklart. När vi kom in i rummet hoppade han upp på stolen och hissades ända upp. Dem räknade hans tänder och kolla bettet. Sen kikade dem såklart om han hade hål. Men det hade han inte. Tvärtom, han fick sjukt mkt beröm för att hans tänder var så fina och att han var så jäkla duktig *stolt*.

 

 


Mina fina kommentarer
Postat av: Hanna

visst är det skönt att sommaren äntligen är här!! =) lovely!

jag är dock lite avis på er som är mammalediga, haha! ^^

hoppas väremn håller i sig ett tag...kram krma

Postat av: Cissi

Skönt att det gick bra hos tandläkaren.. börjat fundera lite smått på om man ska boka tid hos tandläkaren till Emma, vet faktiskt inte om de kallar här..

2012-05-24 @ 11:31:25
URL: http://nastanperfekt.blogg.se/
Postat av: Martina

va mysigt ni verkar ha det:DHoppas allt är bra

2012-05-24 @ 11:33:21
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Nu får du guldstjärna från mig (när jag jobbade som tandsköterska jobbade jag bland annat med tandvårdsrädda) Jag tycker det är starkt när föräldrar med egen rädsla sätter den åt sidan för att stötta sina barn så att de inte får samma känsla <3Vi ses i morgon va?? :) Tjejerna ser sååå fram emot besöket i parken :)Kram och ha en underbar dag i solen i dag med :)

2012-05-25 @ 07:34:46
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Maria

Heja Theo!

Jag hatar också tandläkaren & får rysningar varje gång jag ska gå dit med Saga:(

Underbara bilder på barnen!kram kram

2012-05-25 @ 10:29:10
URL: http://sagafia.se
Postat av: ✫Familjen Bus✫

Hihi va gött kort på Theo! :) Klart ni får se bilder sedan, tänkte äen trycka upp en canvastavla av någon av bilderna :)kram kram

2012-05-25 @ 11:48:36
URL: http://familjen-bus.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: