Fredag med barnen..

Fredag och vi är lediga. Ja jag och barnen. Vi ska åka iväg och leta efter en pippi docka. Vi letade igår, men det var slut överallt. Hoppas på att vi har bättre tur idag. Mannen är på jobbet så det är jag och barnen som ska ut på äventyr. Åka lite tåg, shoppa lite, äta lite mat och köra lite utelek. Tyvärr är jag själv så fruktansvärt trött och hade gärna fortsatt att sova. Men det kan inte hjälpas. Ska dricka upp mitt kaffe och sen ska vi sätta fart..

 

Gårdagens letande av cykel gick sådär. Vi kikade på fyra ställen. Det vi vart mest osäkra på var måtten på en 12" cykel. Theo är ju ändå ganska så stor och även om vi körde upp styret och sadeln till max så var det gränsfall. Hittade dock en tabell igår då jag surfade runt.

Så efter att jag såg denna tabell så kommer vi lätt att köpa en 16". Känns som om det kommer bli bäst för Theo. Han var ju över en meter i november. Så får vi köpa till stödhjul (för det var bara 12" som hade det). Tror att det kommer att bli bra. Ska åka och kika nästa helg igen - om/när vi ska få tid..


Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Jag tror definitivt att ni ska satsa på 16" Vi har precis köpt en begagnad 16" till Oskar vi har dock inte fått på stödhjulen ännu. Han har en 12" men han slår nästan knäna i hakan när han cyklar, skämt å sido men den börjar bli liten. Theo och Oskar verkar ju vara ungefär jämnstora =)När Theo opererade mandlarna, hur länge hade ni honom stilla/ lugn lek då. Så jag kan planera lite inför nästa vecka =)

Postat av: Mamma till Wille och Calle

Absolut 16". Wille fick en sån förra året med stödhjul och den sommaren satt dem fast. Nu cyklar han utan :-)

2012-05-18 @ 19:26:22
Postat av: Emelie

Meeeen guuuud då ska vi ju köpa en 20 till Evelina om v ska gå efter den listan :-O

2012-05-19 @ 22:41:41
URL: http://undermyumbrella.se
Postat av: emlisch

hihi..äta själv är roligt =) härligt med en cykel till theo ju! Elliott har en med som vi köpte för ett tag sen. Kommer bli så att vi köper en ny sen när han kan cykla utan stödisar så får lillasyster ta den gamla.Ja, det är bra att man har en studsmatta så de kan aktivera sig extra mkt emellanåt ;)

ja rabarber är fint o ha i trädgården-hoppas bara den växer till sig så man kan baka! Annars är nog jordgubbar snäppet finare..hoppas de tar sig där med snart!kramis

2012-05-20 @ 22:17:06
URL: http://emlisch.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: