Bloggmingel del 1

Emma plockade upp mig och sen åkte vi till Bloggminglet. Väl på hotellrummet så dök Emelie upp. Der var jag som crasha deras rum =) Hade endast en dagbiljett, så jag lämnade alla mina saker där. Hade med mig en hel del. hah. Som vanligt. Det var radio, smink och hårgrejjer - allt sånt där viktigt ;)

 

Jag var världens sämta fotograf i lör? Jag vet inte vad som hände. Jag tog ingen bild på maten alls. Jag hittade på att jag tagit på Ann Söderlund som var där och prata, för det fanns inga bilder sen då ja kolla. Jag vet inte hur jag tänkte där. Var iaf mer bakom kameran än på bild, vilket som vanligt är helt enligt plan ;) haha! Men några lyckades fånga mig ändå..

Väl efter lunchen så vart det mingel bland diversa utställare. Bästa var ju att kocken Pelle var där. Står nu helt still vad han heter mer. Mannen min hade bara nån dag innan pratat så gott om honom. Mannen var nämligen på matlagningskurs, matlagningsgrej ute på djurgården och det var kocken Pelle som höll i det. Så när jag sen nämnde det så visste han ju exakt vem min man var och hur många barn ja hade och i stort sett allt som hade hänt hemme hos oss i tors =) haha. Lite kul. Gillar människor som är lite "down 2 earth" och bjuder på sig själv..

 

Drack såklart bubbel och minglade med massa av goa bloggare. Nya som gamla. Sååå roligt.

 

 


Mina fina kommentarer
Postat av: Martina

Va kul ni verkar ha haft det:) verkar mysigt de där med bloggmingel:)

Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

SV: Tack så mycket!Va roligt de ser ut och trevligt har ni säkert haft de =)

2012-05-01 @ 12:46:41
URL: http://www.melissasprinsar.com/
Postat av: louise mamma till Hugo

Låter som en rikitigt härlig tillställning =)Hoppas att allt är bra annarskram

2012-05-02 @ 10:16:06
URL: http://lusses.blogg.se/
Postat av: emelie-mamma till elliott och leila

haha..va grymt sociala vi var som satt i sängarna o fixade med kamerorna. meeen har ju sett kort på när alla vid ett bord sitter o fipplar med sina telefoner.det är snäppet värre det ;)hoppas allt är fint.kramis

2012-05-02 @ 21:21:35
URL: http://emlisch.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: