Hem ljuva hem ♥

I lördags så flyttade min mamma. Får jag säga Äntlingen??!! Än så länge är inte allt klart, det tar ju sin lilla tid då man flyttar. Dessutom var det nån som snodde en trådback med alla hyllor till bokhyllan, så jaa det går inte direkt att göra något i hyllan. Få upp det som ska upp. Det värsta är väl att vi vet att det var någon i huset. Men trots lappar, så hade ingen vett i skallen att lämna tillbaka det. Hyllorna skulle dem ju inte ha användning för iaf?? Otrevligt.

 

Var iaf och lämnade en prydnadskudde och en matchande löpare (båda kommer ifrån Hem Ljuva Hem). Jätte härliga våriga färger och mamma vart super glad för dem. Passade perfekt in i lägenheten. En härlig färgklick! Själv så skulle jag vilja ha dessa ute på min balkong. Är ju tanke att vi ska måla och fixa den ljus och fräsch nu till våren. Och detta mönster skulle jag gärna vilja ha där. Super fint!


Hon fick även en disktrasa i lin (Växbo Lin), som jag glömde att ta kort på. Men den matchade så bra med hennes kök. Ni hittar dem disktrasorna HÄR, finns i flera färger..

Kika in hos Hem Ljuva Hem!!! (www.hemljuvahem.org)

 

Hem ljuva hem finns även på facebook, ni hittar dem HÄR

 

Just nu har dem en tävling igång där inne med, den avslutas den 8 mars - så det är två dagar kvar att vara med på den!! Kika in!


#1 - - Anonym:

Vad fint.

#2 - - Cissi:

skumt folk som inte kan skilja på mitt och ditt... Fin duk och kudde!

#3 - - Emelie:

Tråkigt att saker kom bort!

Snäll du är som ger lilla mamma så fina saker <3



kram