Spot & Tell med Kronfågel..

I onsdags så var det första gången som jag gick på ett event med Spot & Tell. Det var Grillkväll med Kronfågel. Kändes väldigt trevligt att komma dit, då alla hälsade personligen på en och välkomnade en dit. Det händer inte direkt överallt. Så det kändes riktigt genuint. Vi bjöds direkt på bubbel och härligt färska och goda jordgubbar.

 

Det nya premium-sortimentet är handstyckad svensk gårdskyckling med skinn. Det gör kycklingen härligt saftig. Råvarorna kommer från någon av Kronfågels 46 gårdar och på förpackningen så kan man se en bild gjord i kopparsticksmanér på just den gården som kycklingen kommer ifrån.

Annica Hultin och Jenny Fridh från Kronfågel pratade igenom produkterna. Kocken som tillagade maten heter Magnus Albrektsson. Super trevlig!

 

Middagen som vi fick ta del av! Mums! Jag älskar ju kyckling. Men det som knäckte mig totalt var ju efterrätten. Jaa vet, har kanske inget med kronfågel att göra, men herregud. Jag är såld. Guuud så gott!

 

Magnus visade hur man styckade en kyckling. Jag spelade in allt på video, men kan inte komma åt, ordna, så att det läggs upp just nu =( Annars hade ni fått sett den med! Middagssällskapet vart Alfvan, Towe, Jennie såklart och Linn från kronfågeln..

 

Med oss hem fick vi en stor goodiebag fylld med en massa kyckling! GLAD! Nu ska jag käka kyckling till max, yey!

 

Ta del av smakrabatter från KRONFÅGEL.

Klicka på bilderna för att komma till rätt kupong!