Mn8

Nu så, nu äntligen ska jag skriva ett inlägg om Mn8. Någon som har hört talas om det? Jag hade inte det förrän mammablogg galan då jag träffade Hillevi. Hon berättade om denna produkt och helt seriöst så kan man ju inte tro på det. Mn8 - naturlig och säker lindring av menssmärtor och PMS-besvär. En liten futtig magnet, hur kan den göra så mkt? Nu har jag inte använt den hela tiden, man kan alltså det. Men för min del var det för att jag ville uppleva hur min ägglossning/mensvärk var, märka att nu är den här. Sen då sätta på denna magnet och se vad som hände.

 

Då jag inte har något regelbundet än, så fick jag vänta ett tag. När väl ägglossningen kom så ja den går definitivt inte obemärkt. Sedan jag fått Theo och Freja så har den varit hemsk. Ont gör det. Så när den väl kom, ja då satte jag på magnet och fem min senare. FEM. så var den bora. seriöst. På kvällen provade jag att ta bort den och efter en stund kom värken tillbaka igen. Satte på den igen och det tog fem min igen så var den borta! Så sjukt! Kan knappt tro det själv.

 

När mensen kom, och den är värre än värst. Ja då satte jag på den med. Tyvärr så hjälpte den inte, alltså tog bort värken. MEN då jag tog av den så fick jag ännu värre smärtor. Så nog lindrade den allt, dock inte lika mkt som jag kanske hade hoppats på. Eftersom det gick så smidigt med ägglossningen, så hade jag nog större förväntningar..

 

Den lilla magneten kan man bära på hela tiden. Den gör mer än bara att hjälpa till med plågsamma smärtor. Nu då jag provat första gången med hur det kändes med och utan, ska jag prova en period då jag går med den hela tiden, se om jag känner någon skillnad.

 

Vill ni veta mera, så läs gärna om den här:
http://www.mn8.se/