Midsommarafton..

I År spenderade vi midsommar i vitabergs parken. Har aldrig varit där och firat midsommar. Men det var trevligt och ett litet ställe. Men Kanske lite väl litet. Speciellt om man har vagn med sig.. Vi började iaf med att käka korv och fiska i fiskdammen. Vilket visade sig vara en bra lösning, eftersom när vi gick därifrån sen - så var köerna enorma.

På morgonen hade jag och Theo varit ute och plockat blommor på ängen. Han var så super nöjd. Han använde i stort sett kransen hela dagen. Dock vart det ju så varmt, så tillslut fick jag be honom att ta på sig kepsen.Mormor var med, så hon hade tagit med sig en massa frukt och bär, samt dricka till oss..


När midsommarstången restes, så gick jag och Theo för att dansa. Han var så super nöjd. Mest väntade han på små grodorna tror jag. Eller var det jag som gjorde det?, ville nämligen gå och sätta mig igen och sa att vi skulle göra det efter den låten =) Men efter 25 min dansande så gav jag upp. Hettan var sjuk. Inte en vindpust i sikte. Så vi gick tillbaka för att dricka. Tror tom att jag åkte på lite solsting.


Vi gick sen ifrån vitabergs parken, ner mot vattnet och båten stod inne. Så vi åkte båten över till hammarbysjöstad, tog en glass och sen åkte vi hem..

Hemma var vi inte i många minuter. Fixade några cupcakes och sen åkte vi ut till Emma och Meja. Vi åt middag medans ungarna lekte. Dem badade först i poolen och sen lekte dem i lekstugan och hoppa på studsmattan. Theo och Meja behöver man knappt kolla till, för dem leker så jäkla bra ihop. Dem är så mysiga tillsammans.


 
#1 - - Cissi:

Vilken mysig midsommar ni verkar ha haft!

#2 - - Mamma till William och Wilma:

God eftermiddag söta.
Härliga bilder på barnen på midsommar.
Vi kommer resa upp med bilen och komma ställa den i garaget när vi är i storstaden och åka med tågen,pendelen..har köpt stockholms korten o de har vi här hemma...Finns det en ute lekplats på hotelet då? ska bli så mysigt att komma hemmifrån och vara borta i några dagar och sen resa nerom stugan i småland när vi reser hem..vi får se hur tiden blir att träffas..när kunde du så fall träffas om det skulle hinnas med?...Ha en fin sommar dag söta.kram kram

#3 - - Eva:

Vilken mysig midsommar ni verkar ha haft.

#4 - - yasmine modell mamma och fru:

ja eller hur hehe
nu ska jag ordna inför mitt mamma fika imorrn
kraaams

#5 - - Pernilla:

Tack!!

Underbart fina och härliga bilder, ni verkar ha haft en jätte mysig midsommar =)

#6 - - Emelie:

vilka härliga bilder! ni verkar haft en superfin dag ju. Blir ju lite avis..vill ju med umgås med fina nina och emma :)

Men så underbart o se hur bra era barn leker och kommer överrens ju! kompisar för livet- det tror jag det =)

det där med nya blogg.se suger onekligen ibland. Men just nu försöker jag svara direkt i allas bloggar när jag får kommentarer. har jag svårt o hinna med så svarar jag direkt i bloggen då. Men är ju semester nu så ;)

kramis

#7 - - Agnes:

Så mysigt - jättefina bilder!

#8 - - Emma:

senaste gångerna jag kollade på pop så hitta jag inget som fall mig i smaken riktigt.:)
Då är jag mer kär i Villervalla:)

#9 - - Hanna:

ser jättemysigt ut! ^^ och vilket fint väder ni fick då... här var det såklart skit!

trevlig helg! kram kram

Svar: Ja en dag med härligt väder, resten skit! :P
Nina