Hur snygg är inte jag?!

Ååå mitt nya vackra förkläde! Jag är helt kär. Är Karin från Hem Ljuva Hem som har skickat denna till mig. Hon är ju för go! Och jag som älskar att baka, gissa hur länge jag kikat på detta förkläde? Helt lysande rosa med super fina detaljer *kär*. Theo skriker, ååå var är mitt förkläde - jag vlll ha mitt förkläde. Självfallet måste ju han vara lika fin som mig. För man känner sig verkligen super fin. Bekvämt, sitter toppen bra. Inget jobbigt band som måste justeras vid halsen - för dem som har så sitter alltid konstigt på mig. Små fickor som jag på en gång lyckades lägga mitt linslock till kameran och hittade det inte sen, HAHA. Perfekt! Kommer dock va rädd för mjöl imorgon, jag vet hur jag brukar gå loss på den där mjölpåsen =)

 

Ni hittar förklädet hos Hem Ljuva Hem----> DIREKTLÄNK till förklädena.

 

Fick även dem härliga burkarna. Perfekt om jag ska baka. Man blir ju bara glad då man ser dem härliga färgerna och cupcakes, jag som älskar att baka det med =)
Ni hittar just dessa burkar HÄR.

hemljuvahem.org/hemljuvahem.org/
Hem ljuva hem finns även på facebook

 

#1 - - sofie:

nejmen vilket snygg förklädde! rosa och snyggt! Gissar på att det nu kommer bli extra kul att baka och laga mat när man får känna sig så fin i köket! Burkarna med cupcakes på var ju supersöta!

Svar: jaa jag har hunnit att baka en hel del redan, haha :D
Nina