Footsoul..

I förra veckan så fick jag hem ett par skor från Jobi.se. Valde ett par ballerina skor, då jag går i sådana mest. Jag brukar dock köpa billiga skitskor för att vara helt ärlig, men jag får sååå ont i fötterna av dem. Såklart. Dessa skor har jag inte hunnit använda så mkt än så länge, då vädret den senaste veckan har varit spöregn. Däremot så har jag gått med dem till tvättstugan och haft dem på inne tom. Sulan är nog bäst av allt. Gud så skön. Och jag har inte ont i fötterna alls! YEY! Sådana här skor som jag kan stå i hela dagen, jobba i.

 

Just dessa skor tillhör Jobi´s egna märke Footsoul. Det finns flera snygga varianter och alla lovas vara lika sköna! Kika gärna in och se vad dem har att erbjuda för era fossingar =) Förstår inte varför man inte bara köper ett par ordentliga skor på en gång?! Dumt. Nu slipper jag iaf att tänka på onda fötter under sommaren, tusen tack till Jobi.se!

 

 

 

Idag är det dessutom sista dagen som ni kan vara med och tävla om ett presentkort hos Jobi.se. Så klicka in och tävla nu nu nu!!

Ni hittar tävlingen HÄR

 


#1 - - Elin:

Hej. Läser din blogg då och då. Är nyfiken på vad du jobbar med och när du ska börja jobba?