Buzzning Nestlé juniormjölk..

Freja fick chansen att prova Nestlés juniormjölk. Hon gillade förpackningen och tyckte faktiskt om den. Inte så att hon öser i sig den, men å andra sidan så gör hon inte heller det med vanlig mjölk heller. Kan tänka mig att hon gillade den för att den är lite söt i smaken. Lät även Theo testa denna, men jag tror att han upplevde den som just söt. Men om man blandade blåa mjölken med denna, så tyckte han att det var helt ok.

Jag gillar att den innehöll mkt järn, vilket är toppen för Freja som äter som hon gör. Men en sån där förpackning, öppnad, kan bara hållas i 24 timmar i kyl. Detta innebär för vår del att vi får slänga en hel del - då hon inte dricker så mkt. Känns kanske inte så värt pengarna då. Man vill ju inte behöva slänga.
 
En sak till som jag reflektera över, är att den ändrar smak ganska så fort. Drar till sig någon konstig lukt. Detta är samma problem som jag tycker att dem är färdiga baby semp har. Minns att jag fick slänga en massa, för jag vill inte ge mitt barn något som inte luktar/smakar ok (detta då efter en kort tid i kylskåp).
 
Har haft svårt att dela ut dessa paket, då folk tackat nej och jaa många är inte i rätt målgrupp. Så om det är någon som kanske skulle vilja prova, så säg till. Måste dock kika på hur mkt det kostar att skicka. Känns sådär att lägga ut det själv - för att få någon feedback..


 
#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Verkar som en fasligt onödig produkt?? Hållbar i 24h öppen, tror man hellre köper vanlig mjölk :)

Svar: Kommer inte att köpa denna produkt. Inte värt pengarna.
Nina