Up we go

Freja har övat här ett tag nu på att ställa sig upp. Får jag vara helt ärlig så kändes det ok att hon inte reste sig så snabbt. Herregud vad hon drar i allt nu. Hon är pillrigare än pillrigast. Nu ställer hon sig upp överallt, inga problem. Ja för henne, problem för mig =) Man får verkligen vara med överallt. Inte nog med att jagande av papper, nu är det allt annat med =)

Hon växer ju så det knakar den lilla damen. Hur kan det gå så fort? Förstå att hon snart fyller ett. Jag får fasen smått panik. Inga tänder än ???? Jag känner i underkäken men ser inget. Hon ammar fortfarande - vägrar fortfarande flaskan. Den används som bitleksak?. Hon har börjat smaka lite smått saker å ting som hon kan äta själv. Verkar vara mest intresse för det. Men det är ganska så jobbigt detta försökande. Vi har ju ändå kört i snart ett halvår. Men det är bara att ha tålamod, nån gång lossnar det.

Hon säger mamma varje dag, vilket såklart är sååå mysigt. Hon har även sagt pappa några ggr sen nu har jag märkt att även "daadaa" är pappa. Sen låter det som hon säger "där". Men ja, only time will tell. Hon härmar iaf väldans mkt.

 

Hennes idol är Theo. Gud vad dem leker och har sig. Så jätte glad att dem kommer överens. Men man märker på Theo att då det gäller vissa av hans leksaker är det aja baja. Men det bästa är då att han ger Freja något annat att leka med. Gosen. Stolta storebror ♥

#1 - - Cissi:

duktiga tjejen! ;) maten lossnar nog säkert snart.. ;)

#2 - - Emelie:

Ja tänk nu är hon snart ett år lill-stumpan :-O helt otroligt alltså! År 2011 gick förbi rysligt fort och 2012 verkar gå ännu fortare!!



Oj nu rör det sig i utvecklingen, nu kommer det gå fort mellan varven.



KRam

#3 - - Emma:

Kan du inte visa barnens rum:)?

Kram

#4 - - Hanna:

Åh så härliga små bebisben! Vad roligt att hon ställer sig upp. :-)