Fortfarande gnälligt...

God morgon, ja eller något. Trött! Natten har absolut varit bättre än igår natt. Hon sov mkt bättre med alvedon i kroppen. Var ändå gnälligt större delen av natten. Vaknade några ggr av att hon hade smått panik. Hon var snorig och försökte att andas genom näsan. Gick sådär va?!

 

Nu har hon feber, näsan rinner och hon kliar sig i munnen stup i kvarten. Måste ändå klä på oss och knata ut med hunden. Missade morgonpromenaden ensam imorse..

 

Se om ja hinner med någon till uppdatering under eftermiddagen..

 

 

#1 - - Martina:

stakars liten hoppas hon snart blir frisk!

kram

#2 - - Om 4barnslivet:

Låter som Vilde!

Vi har också vatt vakna i natt...

Vi får krya på dem:)

Kram.

#3 - - Anonym:

underbar bild :)

#4 - - Cissi:

Stackars liten och stackars er andra... Är så jobbigt när de små är sjuka!



jag har tappat hörseln nästan helt på vä öra. Helt oförklarligt.. plötslig dövhet heter det, fick samma sak i samband med att Emma föddes, men då försvann hörseln helt, nu är det bara som att någon sänkt volymen helt och tagit bort de flesta bastoner..

#5 - - louise mamma till hugo:

Stackars liten. Hoppas att hon snart blir bättre.



Ohh gjorde ni, ja det verkligen otroligt vackert. Tyvärr var det inte så jättemng här. Måste sett fint ut med så mng

#6 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Stackar som är sjuk igen. Har hon inte varit sjuk ganska mycket senaste tiden? Är det Theo som drar hem alla baciller från förskolan?



ja vår svarta tapet är fin. Vi har inte tapetserat om nåt här sen vi flyttade in. Det är väldigt neutrala tapeter överallt, förutom den svarta som är på en vägg som sträcjker sig från hallen där nere, i trappan och en vägg i allrummet på övervåningen. Jag tycker att vårt vardagsrum har tråkigast tapeter. De är typ ljusbeiga. Skulle egentligen vilja ha helt vitt och sen en fondvägg med nån tapet med färg. Vad har ni på väggarna hemma?

#7 - - Mickan (Gravid v. 29):

Stackars liten, hoppas hon kryar på sig snart.



Låter bra det. Jag beställde vagnen idag. :D Känns skönt att ha det avprickat från inköpslistan.