Operation

Idag var dagen som Theo skulle få sin lilla dom. Vi var ju egentligen väldigt säkra på att det skulle bli en liten operation, för vi trodde att han hade polyper. Och det vart ju så. Så när mannen min ringde och sa det, så vart jag inte direkt förvånad. Däremot så skulle det inte bli en kort operation, nope, det kommer antingen ta hela eftermiddagen eller hela förmiddagen. Han kommer nämligen att operera sina halsmandlar med.

 

Det visade sig att hans halsmandlar är för stora. Men dem såg ok ut, så dem skulle bara förminska dem istället för att ta bort dem helt och hållet. Sen skulle dem ta bort polyperna på honom. Och så hitta dem vätska i örat på honom, men dem trodde att det berodde på att halsmandlarna tröck på i örat på honom. Min lilla skrutt.

 

Vart såklart ledsen och orolig och tankarna flyger ju i skallen upp och ner. En gammal vän opererade bort sina halsmandlar och det var så mkt komplikationer. Nu var väl inte oddsen allt för stora att dem skulle bli så, men det hände. Så jag tycker att det är obehagligt, det är ju min lilla son vi pratar om. Sen blir jag förbannad på alla läkare vi varit hos, som kollat honom i halsen. Att inte en enda kunde ha påpekat att han hade stora halsmandlar? Hade inte dagiset sagt någe om polyper, så hade vi ju aldrig fått reda på något =(

 

Remissen gick iaf iväg idag, så nu väntar vi bara på mera besked.

#1 - - Anna:

Förstrå att du är nervös och orolig men det kommer att gå bra ska du se :) Att det blir komplikationer med halsmandlarna kan inte vara så vanligt :)

Förstår ilskan mot alla läkare. Förstorade halsmandlar borde de ju kunna se tycker man. Håller tummarna för att ni Theo får en tid snart och att allt går bra!



kramar

#2 - - Cissi:

LIllkillen ! Förstår din oro, men det kommer nog gå jättebra!

#3 - - Emelie:

Halsmandlar och polyper går väldigt ofta hand i hand!

KOmmer gå kanon det lovar jag!! KRAM

#4 - - louise mamma till hugo:

Nehh stackars theo. det kommer säkert gå bra ska du se.



Förstår att du e förbannad på läkaren, jättedåligt att de inte har påpekat detta.



ha en bra kväll

kramar

#5 - - Hanna:

men usch så läskigt!! =( har han redan opererats eller väntar han på op?



hoppas allt går bra och att han slipper komplikationer!



massa kramar!