Min papperstjuv...

Freja är hemsk på att stoppa grejjer i munnen. Hemsk. Innan jag sätter ner henne på golvet letar jag som en tok efter saker som hon kan stoppa i munnen. Främst papper. Det är som att så fort man sätter ner henne, så går hon på jakt. Och hon hittar alltid papper?

 

Igår hitta jag henne med papper i munnen. Hajjade inte hur hon lyckats hitta det då jag vet att golvet var rent. Men på något sätt hade hon det i munnen. Senare upptäckte jag att ett hörn från en av böckerna här fattades. Suck.

 

På det, å det är här helt sjukt. Detta gör hon hela tiden. Om hon inte hittar något på golvet, så går hon på jakt. Då har hon kommit på ett sett för att få tag i papper. Hon kryper nämligen fram till datorn, där finns skrivaren. Den står oftast på då jag skriver ut så mkt grejjer hela tiden. Hon klickar då på knappen som skriver ut ett papper. Å voila! Där fick hon sitt papper att äta på. Första gången trodde jag såklart att det var en olyckshändelse. Men nope, hon gör det med flit och ser sjukt glad ut då pappret kommer ut.. Behöver jag säga att jag stängt av skrivaren nu?! =)


 

 

#1 - - ♥ En pojkmammas vardag ♥ Livet på torpet:

Haha! Hon är inte dum denna lilla tös :)

Kram

#2 - - Sofia - Uddevallas största modeblogg!:

Ny tävling på bloggen! 8 stycken har chansen att vinna en onepiece, var gärna med och tävla :D kram

#3 - - Cissi:

Påhittig liten tjej hon är! ;) Emma åt också ALLT, tackolov har hon slutat med det nu.. Menhjälp vad jobbigt det är!