Krasslig igen..

Sen i måndags eftermiddag har jag känt mig skruttig. Är väl egentligen inte så konstigt då Freja nös och snorade en i ansiktet under hela förra veckan. Trodde nästan att jag skulle åka på det. Har liksom inte brutit sig ut helt och hållet utan bara ligger där och man känner sig väck ändå. Egentligen vill jag bara ha feber i två dar och sen är det över. Inte hålla på såhär. Idag vaknade jag dessutom med halsont. Den där jäkla halsen. Är inte lika snorig just nu däremot. Men huvudvärk och magvärk, sen såklart den vanliga kroppsvärken. Har noll energi och vill egentligen bara gå och lägga mig just nu.

Theo var super glad då han gick till dagis imorse. Han såg fram emot att gå dit. Får en att må lite extra bra på morgonkvisten. Freja vaknade tidigare än vanligt, så vi klev upp 8,20. Hon har krypit omkring här. La in smöret i kylen och poof så var hon borta. Märks ju att hon fått upp farten här hemma. Gick och letade efter henne och då hade hon hittat in på Theos rum, satt och lekte. Så vi satt där inne en timme och busa. Nu börjar hon väl bli lite tröttare, hoppas jag. Men man märker ju att energin hennes är tillbaka iaf. Igår tex så sov hon bara en gång under hela dagen. Får se hur det blir idag.

 

Nej om man ska kasta sig ner på golvet igen =)


#1 - - MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET:

TÄVLA OCH VINN EN STEG OCH KALORIRÄKNARE!

http://overleva.blogg.se/2012/january/vinn-en-steg-kaloriraknare.html

#2 - - ENDENISE:

sv: Ja men precis, håller med dig till fullo verkligen. Jag tyckte det var lite trist att alla omkring oss glodde då vi faktiskt var inne på BVC. Där borde folk veta bättre. Gubben mötte vi på utanför och han kanske inte riktigt vet vad man ska göra. Att ge ett leende tycker jag är helt okej.

#3 - - MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET:

Ja du motivationen finns i att jag inte kommer överleva min 30 års dag! Det är ett väldig motivation! :)