Undrar?

Undrar om Theo hade ätit något olämpligt i fredags. Verkade ju inte vara magsjuka. Han har inte haft feber på hela tiden eller varit dålig i magen (bajsa normalt). Han kräktes fyra ggr under dagen igår och sen var det som bortblåst. Han mår bra, är glad å härjar. Man märker inte ens av att han kräktes igår. En själv hade ju varit helt väck... Plus att ingen annan har smittats (än så länge - man vet väl inte än?)

Läste: Om barnet i många timmar enbart kräks utan diarre kan det vara så att det inte alls är fråga om magsjuka utan kräkningarna i själva verket är symtom på någon annan sjukdom. Det är dock inte ovanligt att barnet enbart kräks i början. Barnets allmäntillstånd är här det viktigaste.

Hur som helst så blir han hemma imorrn med då dagiset har en regel på 48 tim från sista symptom. Lite mysigt å vara hemma vi tre. Själv så mår ja bra förutom huvudvärk som jag haft tre dagar på raken nu. Dryg som fanken. Sov alltså nästan till 12 idag, tagit alvedon och ipren, druckligt resorb och kaffe. Se om duschen som väntar på mig hjälper. Annars så jag väl lägga mig igen och hoppas på att det hjälper..
#1 - - ENDENISE:

sv: Ja dom kommer från lindex :D Från baby avdelningen, du vet new baby :) så fina!

#2 - - ENDENISE:

sv: åh det har jag tänkt länge på, framför allt kappahl. Tror dom skulle tjäna en hel del på att ha större storlekar i newbie. Verkar som att alla vill det? haha :)

#3 - - The Life Of Yarp - Lottar ut 8 Onepiece på bloggen!:

Hej hej!



Nu är vinnaren dragen i tävlingen om en Geggamoja-klänning! Kika in & se om det var du som blev den lyckliga vinnaren :).



Om du inte vann, så kan jag meddela att det kommer upp ny tävling i veckan som är barnrelaterad :).



Ha en bra kväll!



Kram Nathalié

http://yarp.blogg.se

#4 - - Helen:

MEn är det inte nåt som han ätit då, som kanske inte var helt bra, eller ett förkylningsvirus som satte sig i magen. Det brukar jag få nästan varje gång jag blir förskyld, börjar i magen och sen blir jag förkyld på riktigt.



Skönt att han mår bra igen vilket som :D

Kramar

#5 - - Isacs Mamma:

Vad kul! Vad roligt att du vann:P hihi

Har fått ditt mail fixar vidare de i morgon:) Kram