Pyssel..

Theo har börjat hitta tillbaka till att vilja pyssla och så igen. Känns väldigt skönt. Att han känner sig glad och vill göra något. Så har det inte varit det senaste halvåret. Men sen vi började på det nya dagiset så har allt börjat släppa igen. Dem har hjälpt till att bygga upp hans självkänsla rent allmänt. Dem är så bra!

 

När Freja sov passade vi på att ta fram pärlplattorna. Så satt vi allihopa och pysslade. Var en mkt nöjd Theo kan jag väl säga. Ännu mera nöjd vart han då dem var klara =) Nu har han ritat ett "brev" här och ska skicka iväg sitt flygplan. Söt. Så skönt att han börjar må bättre nu ♥

 

 

#1 - - Mamma till William och Wilma:

God eftermiddag söta vän..Söta bilder på din prins.Förstår din oro ang ditt inlägg med din prins..Hoppas att det kommer gå bra för honom..inget skoj han får vara med om..min bror gjorde det med när han var i din sons ålder o det gick jätte bra..men förstår att du kommer varra orliga tilsl det är over..skoj att han gillar att pyssla..Ha en fin onsdag.kram kram

#2 - - Emelie:

Här har det pärlats sen i julas, dom små pärlorna dock, men det har funkat kanon!!



Vilka fina plattor, måste till panduro och se om dom har lite roligare former där.

KRAM

#3 - - Om 4barnslivet:

HA! Så fint:)!

Kram på er!

#4 - - ENDENISE:

åh vad roligt med pyssel. Längtar till W börjar med sånt, älskar att sitta och pilla med sånt! :D

#5 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Vad mysigt att pyssla lite tillsammans :)

#6 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Vilka bra pärlplattor. Max sitter just nu bredvid mig och såg dem och sa: mamma såna vill jag ha! =)



Japp silikonringen hörde till muggen. Å har du Filippa K-muggar? De är ju så snygga =) Fast jag är väldigt nöjd med mina ica-muggar!

#7 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Åh såna pärlor funderar jag på att köpa hem... vill försöka få Theo att gilla lite sånt... pussel och rita funkar ibland... måla med färg... men pärla är mysigt... det gillar jag själv ;)