Hemma från sjukhuset..

Gammal bild

Min lilla prins är hemma från sjukhuset. Lillskrutten. Värker riktigt ordentligt i mammahjärtat då jag fick syn på honom. Stora tejpbitar på händerna, blek, uppsvälld i ansiktet, lite blåmärken, läpparna såg torra och stora ut. Han låter jätte konstigt. På det så va han helt groggy, så ögonen vimlade omkring lite på honom.

 

Stackarn va hungrig med, så jag gjorde lite soppa åt honom. Han ville inte ha något annat. Så soppa fick han, pärondricka. Sen kräktes han som f**n. Stackarn vad han får genomgå. Han är så tuff min lilla prins. Men det är inge skoj att se honom såhär. Jag hoppas han redan mår bättre i morgon. Vill ha tillbaka min glada älskling.

 

Just nu sover alla i huset, ja tom hunden. Alla utom jag. Det sjuka är ju att redan nu hör jag skillnad på när Theo sover, han är så tyst. Inte en enda snarkning. Lillplutt, så blek.

 

Freja är fortfarande dålig hon med, var hos läkarn med henne oxå idag och hon har fått bricanyl utskrivet. Hoppas det hjälper. Hon hade slem i lungorna. Hon rosslar ju som fanken. Vi ska tillbaka på måndag - se om hon är bättre. Jag hoppas det. Min sjuka lilla familj ♥

 

 

#1 - - Johanna:

vad har han opererats för?

kram

#2 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Meja tittar på bilden och säger "Mamma jag längtar till Theo" Vi måste få ihop så vi kan träffas snart!!



Kramar!!

#3 - - teddy:

Ufff jag lider verkligen med er. Mammahjärtat går i tusen bitar när de små inte mår/har det bra.

Hoppas båda era små är på fötterna igen och busar på.

#4 - - Mickan (Gravid v. 34):

Naaw, stackars de små. :( Hoppas de snart kryar på sig.



Tack så mycket söta du. :)

#5 - - Ingrid - Mamma till Zelda:

Förstår att det känns jobbigt! Ni får ha lite famimljemys tills alla är bättre <3

#6 - - Emma:

usch vad tråkigt med sjukdom- Hoppas Theo blir bättre och Freja med.



Hade varit roligt att få höa för o efter på video hur han lät när han pratade o hur han kommer låta nu efter operationen:)

kram

#7 - - Eva:

Hoppas att Freja blir bättre av bricanylen, det hjälper Alma massvis när hon är förkyld.



Lille gubben man ser på honom hur sliten han är. Han är en riktig kämpe. Hoppas att natten går bra för honom och att han är mer sugen på mat imorgon.



Kram!



#8 - - Helen:

Tänker på er <3



Kramar

#9 - - Cissi:

Stackars! Men skönt att det gick bra iaf!

#10 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Va skönt att det gått bra men förstår att det måste vara jobbigt att se honom sådär. Hoppas han får i sig mat imorgon. Kram

#11 - - Anna:

Usch, man önskar ju verkligen att man kunde genomgå jobbiga saker åt ens barn istället för dem. Det är jobbigt att se dem skruttiga. Hoppas han piggar på sig snabbt och kan springa och leka igen. Skönt att operationen gick bra!



kramar

#12 - - sara:

Skönt att operationen har gått bra. Hoppas att han återhämtar sig så snabbt som möjligt. Förstår att det är inte är lätt för mammahjärtat att se honom så...



Angående muggarna så har du ju helt rätt. Kan inte vara svårt att göra liknande själv. Ett litet projekt som jag gärna sätter igång med så snart som möjligt :)