Gaddar..

Frejas tandsingar kom lagom till hennes 10 månaders dag. Två sylvassa gaddar längst ner och jag undrar om det inte kommer nån till där på sidan. Jag lär väl märka eller hur?! =) På det så har hon blivit super förkyld. Hostar, snorar, gnäller och har feber. Var en hysterisk natt. Jag är så trött. Var väl vaken till strax efter 4 i natt och sen fick jag bunkra upp mig själv sittandes med Freja på bröstet. Så då fick vi sova lite iaf. Känns som om jag var ute och festa igår till max.

#1 - - ENDENISE:

kul med bissingar men inte kul med det som följer med när bissingarna kommer. Wilgot har alltid blivit såååå dålig i magen samt jätte hög feber. Nu har han bara 1 tand kvar och sen ska han ju inte ha några förens han blir 6 och det känns himla skönt ;)



sv: tack haha :D

#2 - - Sandra - Mamma till Wilmer och Joline - pågående barntävling:

Usch, Låter som våra små har ungefär samma sjukdomssymptom. =( Hoppas de kryar på sig och önskar en bra alla hjärtans dag.

#3 - - Annelie:

Godingen :)



Hehe... Nej detta med klänning är inte det lättaste. Men i år ska jag vara ute i god tid, så det inte blir ett sista minuten köp som förra året :S

Så ska börja leta redan nu ;) Tur man kan nätshoppa :)

#4 - - Madde:

Ja alltså jag är verkligen sjuk hela tiden. Men min läkare är helt värdelös hon hjälper mig inte på något sätt.

Jag har varit till henne två gånger och sagt att jag mår skit, kan börja gråta helt plötsligt bara rakt upp och ner för ingenting..

Det för mig känns inte normalt..

Sen min huvudvärk jag blir verkligen knäpp har så sjukt ont i huvudet och har haft det länge nu och sökt hjälp för det flera gånger men nej ingenting. Jag menar det kan ju till och med vara farligt. :S

Kramar.

#5 - - Anna:

Alexander fick också första tänderna kring 10-månadersdagen. Sen gick det fort och rätt vad det var så hade han hela munnen full med tänder medan hans jämngamla kompisar hade ungefär hälften så många. Det var jobbiga nätter när de poppade upp en efter en men det var skönt att det gick fort :)

#6 - - Emelie:

Dessa jäkla tänder alltså! Hoppas hon slipper snora en längre tid!!

Kram

#7 - - Mamma till William och Wilma:

Hoppas att hon kryar på sig..Hopps att det kommer gå bra i morgon för sötnosen din..kram