Så gick det idag..

Theo som tomte, första luciafirande 2010, förskolan.. Jag respekterar att vissa föräldrar vill att ens barn ska hamna på fb och i bloggar. Jag vill inte att någon annan ska ta bilder på mina barn och sprida heller. Så då försökte jag att hitta en lösning som skulle passa både föräldrar, barn och förskolan.

Eftersom pedagoger och chefer inte skulle ha tid med fotografering så erbjöd jag mig att ta kort med förskolans kamera. Ta på alla barnen samt pedagogerna och sen lämna över kameran till dem. Där dem kan välja bort dem bilder hur dem vill. Ta bort dem barnen med sekretess etc. Göra vad dem vill, men det fanns ändå bilder då. På deras villkor. Hon sa att hon skulle höra med avdelningen om det var ok.

Så jag kilade dit lite tidigare för att se om jag skulle ta kort eller inte. Jag öppnar dörren och där står den andra chefen. Så jag frågade henne om dem ville att jag skulle ta kort. NEJ inga föräldrar får ta kort, jag ska ta kort (smått otrevligt). Ja sa å va bra, va skönt att höra svarade jag. Var på hon säger att det inte garanterar bilder på mina barn (otrevligare). Jag sa, att det var inte heller meningen att fotograferingen skulle göra det heller, utan att det skulle täcka alla. Bara att det togs nån bild som man kunde ha.

Jag kände mig helt dumförklarad och det visade ju sig att hon inte hade pratat med den andra chefen alls. Ingen hade hon pratat med som hon sa att hon skulle göra. Så jäkla tacksamt. Fick jag skit för det igen, att jag skulle ta kort på MINA barn.
 
Luciafirandet var så sött. Theo och Freja höll varandra i handen och var så jäkla goa. Däremot så kom Freja springande så fort hon såg oss. Theo satt stolt kvar och sjöng =) Såg andra föräldrar som tog kort (ingen sa något till dem?).

Efteråt gick jag fram till den andra chefen och sa att det är inte ok att bli bemött såhär. För dem är otrevliga i tonen. Hon sa att du kom in stressad. Jag sa ehm jaa. jag skyndade mig hit och in för å se om ja skulle hjälpa er. Eftersom jag hade pratat med den andra. Hon förstod inte vad problemet var, eftersom det var löst. Jag sa vilket är löst? Hon menade att jag fick ju foton. Jag sa, men det var ju inte alls det jag pratade om. Jag försöker att hjälpa till och ni ger mig skit och behandlar en ohövligt. Det är inte ok.

Vi löste absolut ingenting. Men jag funderar ändå att ta upp denna fråga igen. Jag menar, kan dem inte ens komunicera mellan varandra, som dessutom är i samma lokal. Denna nonchalans mot mig och vissa andra föräldrar. Hur ska dem då sköta sin verksamhet, få ut ett budskap till oss föräldrar och även lära våra barn? Om dem behandlar oss föräldrar så här, hur behandlar dem sin personal? våra barn?

Känner att så fort man klappar dem medhårs, så är det inget problem snarare tvärtom. Om man frågar/ifrågasätter, så blir det direkt en annan ton. Dem har alltid varit hjälpsamma och våra pedagoger är bäst! Men det är inte ok från cheferna. Inte ett dugg..Mina fina kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Fy vilket ruttet bemötande!! Vad bra att ni ändå hade nån som kunde ta lite bilder åt barnen, hos oss var det ingen som fotade alls.. Känns så tråkigt att Naoh inte ska kunna få titta tillbaka på det längre fram.

Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

<3

2012-12-13 @ 19:42:41
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Tjejmorsan (mamma till 6 döttrar)

Men USCH vilket apigt bemötande... på vår förskola får man fota hur mtk man vill :) Tack och lov!! :)
Kram

2012-12-14 @ 01:02:32
URL: http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Men va drygt :/ Att folk tycks leva för att jävlas med andra :/ Trist som bara den.

Va mysigt att det kom hand i hand in med tåget :) Måste ha vart jätte sött att se.

Varma lucia kramar till er!!!!

2012-12-14 @ 13:15:16
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Helen

Men fy vilken otrevlig människa :(. Hon borde bli skickad till en charmkurs ....

Kramar

2012-12-14 @ 17:29:16
URL: http://tiemsa.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: