Jag förstör Lucia!

Fredag och jag ska åka iväg här. Tyvärr så ringde förskolan upp mig och berättade hur jag förstörde Lucian igår. Dem stöttande pedagogerna dem pratade skit bakom min rygg och förskolan anser sig inte ha gjort något fel. Visst jag borde väl inte dragit upp det under Lucian som jag sa, och det får jag stå för. Men jag är så less på dåligt bemötande, så det står mig upp i halsen. Å möts jag av inte en utan två otrevliga konversationer som hänger ihop med varandra, så blir det för mkt. Dem ska vara så proffsiga och är allt annat än det. Så inget ansvar ligger på dem och jag är en hemskt människa som förstör folks Lucia...

Ska iaf ta mig samman och åka iväg, har en massa små ärenden som ska fixas inför morgondags julbak i morgon. Jag hoppas jag hinner, klockan rann ju iväg här. Skönt att det iaf är fredag och att jag ska hämta våra barn ♥. Ska sen möta upp Jennie för ett mysigt event. Om inte barn+Jennie+event ger energiboost så vetti tusan!Mina fina kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Men vad knepigt dom uppför sig på förskolan :(
Vad anser dom att du gjorde som var så fel? Dom ska väl vara professionella men det tycks ha gått dom helt förbi... Kram vännen

Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Nu hänger jag inte riktigt med. Handlar det om det att ni inte fick fota era egna barn igår??
Kram

2012-12-14 @ 12:32:43
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Nä FYYYY vilken dålig stil! Jag tycker att du ska ringa upp rektorn eller nån annan ansvarig och berätta för dem hur du blir bemött, för sådär ska det absolut inte vara! :( Kram!

2012-12-14 @ 13:40:21
URL: http://p0llys.blogg.se
Postat av: Sara - Mamma till Max & bebis i magen (bf 29/12)

Usch tråkigt att få höra sånt och att de var otrevliga. Men var det pedagogerna som bestämt reglerna då? Där jag jobbar är det inte vi som bestämt det utan det är direktiv uppifrån. Blir allt vanligare nu att man inte får fota under lucia pga alla sociala medier som finns och det är ju ganska förståeligt egentligen. Jag skulle ju inte vilja att andra människor la upp bilder på nätet av min son utan det vill jag som förälder avgöra. Men jag kan tycka det är konstigt att det inte finns nån plats för er att fota sitt/sina barn på. Som jag skrev i tidigare kommentar så erbjöd vi att fota vid en gran när vi hade lucia på min förskola.

Svar: Mycket bra och vettig lösning. Tror varenda familj skulle uppskatta det.
Nina

2012-12-14 @ 14:15:54
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Helen

Men jösses, vad är det för stil :(.

Försök strunta i dom, du är en toppenmamma som alltid försöker ställa upp och det tycker jag att du ska ha en miljon guldstjärnor i kanten för :).

Ha så roligt ikväll

Kramar

2012-12-14 @ 17:31:35
URL: http://tiemsa.blogg.se
Postat av: Alfva

Vad är det för förskolor ni har där borta egentligen!? Bemötandet känns väl sådär - de ska ju vara proffsiga... :(

2012-12-14 @ 19:56:36
URL: http://alfva.se
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Fy fan så oproffsigt!! Har nog aldrig hört på maken måste jag erkänna och då har jag ändå haft ett gäng ungar på förskolan.... Och NEJ det här ligger inte hos dig!! Personalen kanske borde gå en "charmkurs" med inriktning bemötande!!
KRAM

2012-12-14 @ 20:04:21
URL: http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Jag vet knappt vad jag ska skriva.. Usch, vad arg jag blir! Så får dom väl ändå inte göra??! Totalt vansinne!
Hoppas du får en fin helg trots allt <3

Kramar

2012-12-14 @ 21:30:41
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Camilla

Hoppas att du får en toppen kväll :)

2012-12-14 @ 22:41:47
URL: http://blogg.loppi.se/lyckligasma
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Men fy vilket dåligt bemötande. Jag tyckte din idé var jätte smart för det är väl klart man vill ha kort på sina egna barn iaf till hemmaalbumet. Sen kan man ju förstå att de inte vill att man publicerar på nätet. Våra barns skola förbjöd bara att publicera offentligt, men till hemmaalbumet fick man ta.

2012-12-14 @ 23:21:43
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Pernilla

Låter ju helt sjukt, vilken dålig still. Förstår att du blev arg och upprörd det hade jag också blivit.

Stå på dig. Kram kram.

2012-12-15 @ 09:31:29
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det finns alltid två sidor av ett mynt och tycker inte riktigt att någon av sidorna representerade händelsen korrekt. Hoppas allt löser sig på bästa sätt efter denna händelse. Och jag måste tillägga att alla pedagoger på denna förskola är toppklass med barnen och det är det viktigaste. Hälsningar från en med barn på samma förskolan och en som gillar Nina och förstår vad du går igenom just nu. Hoppas mötet va okej. Kram ❤

Svar: Fick en ursäkt igår och bra bemötande. + frågan om hur jag ska kunna få upp förtroendet för dem igen. Mötet igår var ett stort steg på vägen, sen får man ta julen för att låta det sjunka in.. Jag är fortfarande ledsen och besviken, men gårdagens möte fick den obehagliga känslan att lägga sig. Även om magen inte säger detsamma..
Nina

2012-12-19 @ 00:26:34

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: