We r family <3

På måndag ska jag på ett We r family event på djurgårn. Som jag ser fram emot det. Med mig har jag min sköna böna Jennie. För mig så är dessa event höjdarna på året, tillsammans med underbara barnmässan som faktiskt även dem kommer att vara på plats. Inte nog med det, så kommer jag att få träffa gulliga Caroline från Bambino igen =) Plus att vi är på jakt efter en stokke stol, så att just dem är där dem med gör det hela till ett super event för min del. Men är även lite sugen på att shoppa lite saker från Joha. Är ett utmärkt sätt att träffa andra bloggare, härliga företag och så klart dem underbara tjejerna som ordnar detta från Loppi. Jag har haft så otroligt roligt varje gång.

Känns det lite extra bra att jag får förmånen att bjuda med några som kanske inte hade haft chansen att kunna få gå annars. Denna gång tar jag med mig två st med två småttingar. Dessutom kan jag få tips och erbjudanden som jag kan få ge till Jenny som väntar tillökning på tis. Självfallet att familjen ska gynnas. Hon hade så gärna följt med, men då BM besöket var på måndagen så kunde hon inte. Så jag blir hennes öron och ögon under måndagen <3


Om du vill gå så finns det biljetter att köpa, ni hittar dem här:
http://www.eventbee.com/event?eid=933433333

 
#1 - - ♥ Sojka ♥:

Fin header! :)

sv:Ja konstigt nog kan man känna det hos flera bloggare. Men man får tillåta sig det någon gång. Bara man kommer igen! :)
Tack! Kram!

#2 - - Johanna:

Är du gravid? :)

Svar: tar med mig folk med små barn. försökte få med en höggravid, men hon hade bm på måndagen. hon har bf på tis :P så det gick sig inte..
Nina