Min modiga lilla björn..

Bilden tillhör Disney.se
Igår kom en glad Theo hem efter att ha sett Disneyfilmen ModigMGroups event. Han hade ju sett björnen, wraooow. Hah. Det är skönt hur en treåring kan berätta med sån inlevelse. Jag själv fattade inte så mkt. Antar att man hänger bättre med om man faktiskt sett filmen ;) Det som fastnade på Theos hjärna var BJÖRN. Han är för liten för att förstå själva poängen med filmen tror jag. Men han gillade den en massa.
 
Disney har ju en tendens att komma med en massa fina filmer. Detta är nog en som kommer att finnas hemma hos oss på dvd, då den sen släpps. Theo tyckte dessutom att det var coolt att sitta med glasögonen. Nu var jag inte där själv, men om jag går på bio så väljer jag absolut inte 3D av flera skäl. Jag vet inte varför det är så hypat och ska vara så hela tiden. Först och främst har jag ju glasögon och jag tror att det gör så att det blir lite knas med själva 3D:n med, att man inte ser ordentligt. Min man tycker inte att bildkvalitén blir lika bra. Detta gäller då inte bara denna film, utan rent generellt.

Är lite avis dock att jag inte var med och såg den igår. Hade gärna velat det. Theo berättade även att han hade fått godis och han hade det jätte roligt. Nu i skrivandets stund kom han förbi och sa "wooow har vi den nu" Hah (har ju gått en dag, så då måste den ju släppts på dvs - haha). Så ja, han längtar nog till att DVD:n släpps. Då står vi först i kö!