Lite ont..

Saknar den öppna spisen från stugan, nu då regnet dragit in i stan..
 
Sen jag kom hem, så har jag vilat en hel del. Vart helt slut plus att armen värkte som fanken. Då jag väl kom in så visade det sig att jag har inflammation i senan. Jag fick en kortisonspruta i axeln *AJ* och sen så fick jag även en remiss till en sjukgymnast. Har något som kallades för Impingement. Han sa att det är ett problem som kan återkomma, och då slog det mig att jag redan varit där för några år sedan - för samma sak. Ingen som nämnde något då om detta. I alla fall så är det så att det är något som är medfött. Det är trångt för mina senor. Nu behandlade han med kortison och förhoppningsvis så är det bättre om några dagar. Om inte så skulle jag komma tillbaka. Han sa att han får behandla axeln tre ggr, om det fortfarande inte fungerar - är bättre, så måste jag opereras. Så trevligt. Men det är ju klart att det blir bättre på en gång, eller hur?! Ska ringa en sjukgymnast på måndag.

Efter att jag fick sprutan, så frågade läkaren om jag höll på att svimma. Värken som kom då han körde in den där jäkla nålen var fasiken hemsk. Jag kände mig inte svimfärdig iaf. Men då jag kom ut, så började sjuksköterskan vicka på huvudet och fråga hur det gick, om han var dum mot mig etc. Ja sa att det var ok. Gick till toaletten några meter bort, och då trodde jag helt ärligt att jag skulle kräkas. Kollade mig i spegeln och jag var ju vit. Konstigt att alla frågar hur ja mår?! Men så dåligt mådde jag inte, tyckte jag. Illamåendet gick över efter 10 min. Men sen kom ju smärtan i armen med. Och eftersom jag inte får ta smärtstillande så går ja nu på alvedon som hjälper nada

Inne på bloggen fb sida, har det nu dragit igång "höstens" första tävling.
Kika in!!
Följ bloggen via facebook

 
#1 - - Eva:

Vad tråkigt att du har så ont i armen. Nästa gång du får kortison be dom om att lägga lite bedövning först och sen kan dom även ha lite bedövning med när dom sprutar in kortisonet. Det gjorde dom på mig när jag tog i axeln, den läkaren sa dock att det inte alls var det vanliga att göra så.

Svar: dem hade det innan.. läkarens kommentar var "ojj här var det lite trångt". Men det var när han träffa senan som det värkte som f*n..
Nina

#2 - - Cissi - mamma till Emma :

Stackars! Hoppas det ger med sig snart!

#3 - - Eva:

Hoppas att du mår lite bättre nu och att ni har en trevlig helg.