Halva veckan avklarad..

Ytterligare en hektisk dag har passerat. Men jag tycker ändå att jag har fått en massa gjort. Känns skönt. Imorgon är det planer på att vara hemma. Behöver sortera lite papper, lämna saker på vinden, ta ner saken på vinden, städa och göra allmänt plock som behövs här hemma.

Ungarna har roligt på dagis och jag saknar dem som fanken. Att det ska vara så svårt att lämna över sina barn. Så här mkt har nog aldrig jag och Freja varit ifrån varandra. Vet att det kan vara nyttigt för henne och mig, men det är ändå inge skoj just nu.
 
Theo har varit så underbar nu på kvällen. Han lutade sig mot mig, kramade och pussade på mig och sa: jag älskar dig mamma. Man blir ju så glad. Min lilla prins börjar bli så stor han med. Vi myste i soffan och läste en bok och sen kröp vi ner i sängs. Dem sover gott just nu, men ja Freja börjar ju härja snart :P Glömt att tala om att hon säger "lööövu" (love you). Mysiga ungar. Mannen är på bomöte och verkar aldrig komma hem och själv ska ja ta och sova. Gud så trött jag är. Natti!


#1 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Dom orden värmer ända in i själen och tillbaka <3

Tack så mycket för gratulationerna :)

Kramar

#2 - - Sara - Mamma till Max & bebis i magen:

Skönt att få greja och fixa hemmakring! Skulle verkligen behövas här. Man har dock inte så mycket energi när man jobbar hela dagarna! Får hoppas jag får energi under min mammaledighet istället =)