Halv dag kvar..

Nu är det bara en dag kvar, sen är det helg. Ja för oss är det en halv dag kvar. Ungarna går nämligen halvdag imorgon. Svärmor kommer till stan och jag har fixat så att ungarna kan få träffa henne så mkt som möjligt, därav halvdag. Theo är peppad.
 
Lämningen imorse gick inte bra, inte för Theo eller Freja. Dem har båda haft en sån där dag. Men jag tror faktiskt att Freja vart ledsen för att Theo var det. Men det gick över väldigt fort och dagen hade gått bra. Freja somnade faktiskt själv denna gången med. Hurra! Hon äter som en häst om dagarna. Theo har ju alltid gjort det, så det var ju ingen skillnad där =)
 
Kvällen vart tidig, då båda ungarna var ordentligt övertrötta. Theo var uppe 5,30 och somnade inte om imorse. Så det märktes under resten av dagen kan jag ju säga. Hoppas att båda ungarna vill ta lite sovmorgon imorrn. Men sån tur har man väl inte. Mannen är och jobbar natt, så helt själv är man med. Hoppas inte Freja skriker allt för mkt. Även om hon har vaknat fem ggr på 1½ timme redan...


Ny tävling uppe inne på bloggens fb sida.
Klicka HÄR för att komma dit.