Första lämningen..

Idag var det första lämningen. Usch vad det knöt sig i magen imorse då jag skulle lämna henne. Hon kom in och vinka glatt till fröknarna. Sen fick jag en puss och en kram och sen gick jag. IIIIIIiiinga problem? Gick nästan lite för smärtfritt. Skönt för ens mammahjärta, men lite märklig känsla. Hon hade dock 20 min senare blivit trött. Så hon tröstade sig hos fröknarna och sen var det bra. Fullt ös och det hade gått super. Hon fick idag prova på att äta fisk. Hon har aldrig testat det tidigare. Hon älskade det iaf och hade ätit en massa. På det så somnade hon vid matbordet. Hah.
 
Var en glad och lycklig tös som jag hämtade. Ja Theo fick ju såklart följa med oss hem med, då han går på "Freja tid" denna vecka. Han var så nöjd idag. Vi handlade lite och sen gick vi hem. Nu sover Freja gott, Theo fick en liten bulle och sitter och kikar på Kung fu Panda. Och jag laddar med kaffe. Är det hemskt att säga att det är sååååå skönt att denna inskolningsdag är slut. Pjuh. 3 tim utan ungarna. Jobbigt värre. Imorrn blir det dubbelt så lång tid.
 
 
#1 - - Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen:

Aldrig gjort något i pottan.. mer än suttit på den eller badat ankor i den.. ;) men den får väl stå där fullt synligt så får vi se om hon upptäcker den snart. Vore dock skönt att potträna innan overall-säsongen är här ;)

Vad härligt att det går så bra med förskolan! ;)

#2 - - En pojkmammas vardag - Livet på torpet:

Skönt att det gick bra! För att lämna sitt barn som bara gråter känns inte bra alls ..
Kram

#3 - - Pernilla:

Vad skönt att det gick så bra, men förstår att du saknar dem =)

#4 - - emlisch:

men stoora tjejen, kul o börja på dagis. Usch, minns det där för väl. Tar verkligen emot att lämna de små på dagis i början. Det gör det ännu- men numera gråter inte lillan hejdlöst längre iaf.

hoppas morgondagen går lika bra med!

kramis

#5 - - Mamma till William och Wilma:

God kväll snäckan..Vilken söt bild på din lilla goding.Tiden går snabbt när de små blir stora...
I april nästa år är det dax för min lilla prinsessa börjar på skolan..klart det känns för oss när man lämnar dem..de har det bra för de är i goda händer..Ha en skön kväll.kram kram

#6 - - Emma:

man kan ju inte hänga med i allt:P

#7 - - Emma:

jag har velat hela tiden ta reda på om det är en pojke eller flicka, mest för ja vill kunna köpa rosa eller blått o sen önskar ja mig en liten prinsessa. men tobbe tycker de ska vara en överraskning , så de får de bli även denna gång. Vad tror du jag bär påå?