Domen..

Vår lilla spindelmannen, förra veckan på uppsala barnfestival..
(gah, vetifasen om ja nåååååååågonsin låter honom sminka sig någe mer, han såg helt galen ut. hahah. Värst var det väl efter frukten och middagen. då såg han ut som jokern i batman typ :P)
Theos öra såg jätte bra ut. Ingen vätska. Yey så glad jag vart. Ingen operation. Vi ska ändå gå och kolla hans hörsel då han hade en del ärrbildningar som kunde kanske betyda nedsatt hörsel, behövde dock inte göra det. Men dem ville veta och så. Kanon bra att dem är noggranna. Så dit ska vi boka tid.
 
Vi ska även till en logoped, så att vi får hjälp med hans tal. Han hamnade så mkt på efterkälken förut och sen med operationen och öronen så har det gått segt. Däremot så hör man ju stor skillnad om man jämför sedan innan operationen och sen nu. men han vägrar fortfarande säga en hel del bokstäver. Ska bli skönt att få bukt på det där en gång för alla. Måste kännas skönt för Theo med.
 
 
#1 - - Pernilla:

Vad skönt att det ändå såg bra ut och att de ändå vill kolla hörseln med jämna mellan rum =)

#2 - - Cissi - mamma till Emma och gravid:

vad skönt att det gick bra hos doktorn, occh att de är så nogranna!

Blev en hel del inhandlat, kudden och täcken till hela familjen, nytt bäddset, massa ljus ;) byrå till barnen, lådor till barnen och matta.. Och som vanligt lite smått ;)

#3 - - Emma:

oj vad duktig Theo är som orka sitta så länge medans de målade hans ansikte. A de är härligt med stranden, tyvärr tycker inte sambon likadant!

#4 - - Mamma till William och Wilma:

God kväll söta blogg vän..
så tuff han är på bilden :) Om du känner någon som väntar eller har barn så tipsa gärna om min blogg om de vill fynda till bra priser..Ha en fin start på helge.kram kram

#5 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!:

Ansiktsmålningen var ju fin när den var där den skulle ;D

Svar: tyckte den var lite läskig. tur att han inte målas så ofta :P
Nina

#6 - - Emelie Babunovic:

skönt att allt såg bra ut med öronen nu och att dom vill ha koll på honom! hur har det gått med Freja och maten? Yes vi ska till Stockholm och springa eller jag det är bara jag som ska springa haha :-) :-)

#7 - - Emelie Babunovic:

skönt att allt såg bra ut med öronen nu och att dom vill ha koll på honom! hur har det gått med Freja och maten? Yes vi ska till Stockholm och springa eller jag det är bara jag som ska springa haha :-) :-)

Svar: duktig du är :D
Nina

#8 - - Madde:

Skönt att det såg bra ut nu och håller tummarna att han inte har nedsatt hörsel, nu räcker det! :)

Saknar dig tjejen!

Ska du på eventet i Norrköping?

Kramar

Svar: nej ja ska inte iväg nånstans just nu. lite trött å sliten efter sommaren och nu är det massa igen..
va har du för dig i höst?
krams
Nina

#9 - - Josefine - Komma i form?:

Vilken tur att allt såg bra ut! :)