Biodax!

Just nu är mina grabbar på väg till en förhandsvisning av Disneys Modig. Hade själv gärna sett den idag, men jag är hemma med Freja. Hon sover för tillfället och jag borde nog ta och göra detsamma. Jag har ont i magen, huvudet å armen. Härlig kombination. Så slut.
 
Theo var dock super lycklig då han åkte iväg för ett tag sen med pappsen. Med sig tog dem Morbror och hans tjej. MGroup som håller i detta event, var så shyssta - så dem lät mig ta med en extra vuxen, då jag inte fick mig med ett till barn. Jätte snällt ju. Verkligen super skoj att få chansen att gå på sådana här härliga event. Väldigt tacksam.
 
Då filmen var från 7 år, vart jag osäker på om Theo verkligen skulle se den. Men han är ju inte som dem flesta 3åringar, han kollar på det mesta. För nån kväll sen kollade han simhopp på webben *Asg*. Han var ju även och kikade på Madagaskar 3 som har samma åldersgräns. Satte honom framför trailern och frågade sedan om han tyckte den var läskig, speciellt med björnen som är med. Men jag fick inte riktigt det svar jag räknade med, utan snarare en utskällning att filmen var alldeless för kort, den var inte läskig, han ville se mer. Så det slutade väl med att han satt och kikade på trailern en 5 ggr innan jag sa till att nu får det vara bra =)
 
Så nu ska han åka och kika på hon i röda håret. Sjukt taggad. Längtar tills han kommer hem, så att jag får höra vad han tycker - även om jag redan är säker på att han kommer att älska den (om man ska se till hur han reagera på trailern bara).
 
 (bilderna är tagna från sf.se)

Om MODIG:

Bland klippor och mystik i de skotska högländerna har berättelser om mystiska legender och episka slag förts vidare i generationer sedan urgamla tider. Disney Pixars "Modig" är en ny berättelse som tar ett kliv in i historien när den modiga Merida konfronterar tradition, öde och det vildaste av alla odjur.

"Modig" är berättelsen om Merida, en skicklig bågskytt och impulsiv dotter till kung Fergus och drottning Elinor. När hon beslutar sig för att gå sin egen väg i livet, trotsar Merida en urgammal sed som är helig för landets bråkiga lorder: den väldige lord MacGuffin, buttre lord Macintosh och grälsjuke lord Dingwall. Meridas handlingar ställer oavsiktligt till med kaos och ursinne i riket. När hon vänder sig till en klok gammal gumma för hjälp blir hon beviljad en ödesdiger önskan. Den påföljande faran tvingar Merida till att förstå vad verkligt mod innebär då hon måste upphäva en djurisk förbannelse innan det är för sent.

 

Filmen är från 7år. Se trailer här. Filmens längd är 1tim 40min.

 
 
#1 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Hoppas ni haft en bra sommar!
Kul med bio =)

Ska Freja börja förskolan i höst? Tim börjar nu den 20 aug...

#2 - - ida-maria:

Lite lustigt att de tänjde på reglerna för dig men inte för mig när det var Tigers Film....

#3 - - ida-maria:

Lite lustigt att de tänjde på reglerna för dig men inte för mig när det var Tigers Film....

#4 - - Martina:

Vad spännande och kul hoppas han tyckte om filmen! Du får krya på dig
Kram

Svar: Min dator har inte sparat ditt lösen, så jag kommer inte in på din blogg =(
Nina