Helgen

Freja på lördagen i sin fina nya Lundmyr klänning!

Hyrde lokalen som vanligt. Den är så perfekt att ha kalas i. Vimplar och ballonger upphängda.

 

Vi var en hel del folk på lördagen. Egentligen skulle vi bara varit familjen, men några vänner kom redan då. kalaset höll på ett tag och sen stannade några vänner kvar. Vi käkade mat från palmyra (hur vi ens var hungriga). Annika och Jonas lekte med Theo, byggde med smålego. Han var så nöjd efter kvällen och så trött - ja Freja med =)

På söndagen kom några vänner över. Vart lugnt och skönt om man jämförde med lördagen. Meja och Theo busade en massa. Dem sprang och gömde sig, tjoa och verkade ha det väldigt skoj. Freja fick nya kläderna på sig - som hon fick på lördagen. Hon fick även smaka glass, vilket hon såklart älskade!

 

Vi hade en kanon helg ♥ Freja fick så mycket fint! Ska försöka ta kort på en del sen! Men jag lovar inget, för jag kan ju glömma *S* Men hon fick iaf kläder, leksaker, pop presentkort, ikea presentkort, gosedjur, böcker, pengar..

 

 

#1 - - PYSSEL FLICKOR:

Hej där goding :)

Vi har dragit igång en mysig tävling i våran blogg där du kan vinna en egen skyddängel. Vi skulle bli super glada om du ville vara med:)

http://pysselflickor.blogg.se/2012/april/tavling-misshutese.html#comment

#2 - - Sofie, mamma till Teodor och Wilmer:

Sv: det är samma här, så det gäller att lägga band på sig... ;-) lätt hänt att man äter en bit, som blir två, tre... fyra... haha.

#3 - - En pojkmammas vardag - Tävling i bloggen !!:

Men vilket härligt kalas hon fick ! Och klänningen hennes är ju hur fin som hellst :)

Kram

#4 - - Cilla:

Åh vilket tjusigt första kalas!! Hoppas att du kommer ihåg att fotografera presenterna, skulle behöva tips på vad vi kan köpa till vår lilla prinsessa i juni! ;)