Sneak Peak..

Om en vecka så fyller Freja ett år! Gah! Ju nämre jag kommer den dagen, dessto mera får jag ont i magen? Så här var jag inte alls då Theo fyllde ett. Vad är det som är så annorlunda nu? Har iaf köpt henne en liten docka. Den stod att den var från tre år. Men jag köpte den iaf. Är lite kär i rubens dockor, men storleken på den största - ja den dockan är större än Freja. Hah!

Freja älskar dockor, så jag tror att denna kommer bli kanon. Hon leker med alla dockor som finns här hemma. Av Theo så ska hon få en McMissile, bilen från bilar2. Vi får väl se om Theo fortfarande anser det då vi är i leksaksbutiken. Men än så länge har han sagt det =)

 

#1 - - Sara - Mamma till Max 3 år:

Varför tycker du det är jobbigt? Att ha kalas eller vetskapen om att hon blivit så stor?



De där dockorna är ju underbara =) Den tror jag hon kommer bli glad för. Kram



#2 - - ✫Familjen Bus✫:

Åååh snart 1 år! En sån Rubens docka blir perfekt tror jag :)



Sv: Vi är förkylda fortf. Maja är lite snorig och mitt snor och hostslem är som sagt där. Försvinner inte...

Suck!



Tack så jätte mkt för din röst! Toppen fint av dig!

♥kram kram



#3 - - Amethyst:

Så söt docka. Min Freja verkar också rätt förtjust i dockor, trots att hon faktiskt inte fått någon än. :P Men hon väljer dem hos andra s¨f¨r väll snart ta och köpa henne en. =)

#4 - - Amethyst:

Detsamma. =)



Hehe ja många dockor är ju rätt stora för en liten ett-åring. 20 cm är ju alldeles lagom!

#5 - - Annelie:

Underbara dockor dessa Rubens dockor! Så himla fina!



Ja, kommer bli samma här, att man är ute i sista minuten med att köpa klänning! Börjar få lite smått panik nu! Men det löser sig väl i vanlig ordning gissar jag ;)



Har haft ögoninflammation här också. Eller ja, är bara Tilde som haft, och Molly var igen kleggad en morron, sen var det borta. Så har vart hemma en x-tra dag idag från dagis. Lika bra, annars blir det väl ett jäkla liv :S



Kramen

#6 - - Anonym:

tiden går fort 1 år!!! :) Ha en fin dag kram

#7 - - jonna:

tiden går fort 1 år!!! :) Ha en fin dag kram

#8 - - En pojkmammas vardag - Livet på torpet:

Haha! Smart drag av Theo att köpa en leksak som han själv vill ha ;)

Kram

#9 - - emelie-mamma till elliott och leila:

men ååå så söt ju =)



förstår precis hur du menar har samma dilemma. Har jättesvårt me o hinna med o kommentera vissa dagar med. Speciellt nu när man börjat jobba. Har inte ens haft datorn öppen sen i fredags tror jag..shit! Tur att man kan småblogga lite via iphonen iaf..haha! värre med o svara på kommentarer via appen dock!



nää, jag har inte hittat nån klänning. Hade nästan lyckats förtränga de på nåt konstigt sätt. Vart sjuttsiken ska man hitta en? Ja, lyllo Emma. Här får det väl bli o beställa hem nån från nätet- för annars måste man sitta o åka 12-13 mil tur och retur för o hitta nån.



hoppas allt är fint med er!

kramis