Premiär..!

Igår, äntligen var det dags för premiären som jag längtat efter så. Brorsan lyckades fixa biljetter åt oss i förra veckan. Jäkla tur! Däremot så hade jag ju mindre tur i att jag fortfarande var förkyld. Men in tog jag mig till stan. Hämtade upp Crille och sen gick vi för att möta upp brorsan på broder tuck. Otrevlig vakt vid dörren som bara blängde och sen ville han se mitt legitimation. Ahh än ser man ung ut *Asg*!! Inte illa pinkat å vara 31 år och se ut som 20 (enl honom). Jag skratta till och han vart apsur! Jäkla mupp asså, att han ens fick ett jobb med den attityden.

 

In på tuck iaf och fick en öl av brorsan. Jag som skulle dela en med mamma. Men det tyckte ju inte brorsan som beställde en åt mig då jag var på toa. Jonna och jag hade en härlig upplevelse på toa då vi hamna på killarnas. Inget lås fanns det heller, så där stod vi och höll i medans grabbarna drog utanför?!

Iväg ut på gatan för att gå tåget mot söderstadion. Dock så hamnade vi före då tåget verkade sega sig fram..

Väl på söderstadion var det drag som vanligt. ÅÅ va ja har saknat fotbollen! Äntligen är den igång. Tyvärr så stannade jag bara en halvlek. 15 min in i första fick jag spränghuvudvärken, hoppades på att den skulle gå över men det släppte aldrig. Satt kvar i pausen, men bestämde mig sen för att jag inte skulle orka 45 min till. Så jag tog bussen raka vägen hem, lyckades bara missa 10 min av matchen så det var ju taget. Synd att jag inte gick i pausen, på en gång. Men jag missade inte så mkt.

 

Kröp ner i soffan med två varma barn och kikade klart på matchen istället. Fick i mig lite mat, alvedon och ipren och sen vart det en tidig kväll för mig istället. Men 3 poäng till Bajen som tog sin första seger, hoppas att alla andra matcher blir lika bra poängmässigt!..


Mina fina kommentarer
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Vilka härliga bilder :)Ja du, såna surmuppar tycker jag ofta man möter som dörrvakter :( Och man kan verkligen undra HUR de fick sina jobb :)Trist med huvudvärken!Ha en fin dag

Postat av: Emelie

Säger bara en sak: Heeeeja BLÅVIT!!!

2012-04-11 @ 12:41:35
URL: http://undermyumbrella.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: