Minns ♥

För ett år sen kom hon till oss. Vår älskade Freja. Lyckan var total och den stoltaste storebrorn Theo mötte upp oss på BB. Vår lilla familj var samlad. åååh skulle vilja vrida tillbaka klockan - bara för å snusa på hennes bebisdoft och ha Theo sådär liten igen. Å dem va ju så små. Tänk så mycket som kan hända på ett år..

TACK ALLA SOM GRATTAT FREJA VIA BLOGGEN, FB & SMS!!

 


Mina fina kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Grattis <3 Vilka underbart fina foton på sina söta barn :) Kram fina

Postat av: dianasdrommar

Underbara bilder :)

Postat av: Helen

Overkligt att det redan gått ett HELT år!!!! :OMen båda barnen har vuxit upp och blivit jättefina :DTack snälla för dina fina ord, dom värmer :D.Kramar i massor

2012-04-11 @ 20:16:29
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Madde

Skönt att veta att jag inte är ensam om att ta död på blommor iaf. ;)

Känns tryggt. :PAlltså så sjukt men jag fick inte mail om det! Men dom har tydligen haft problem med deras listor eller liknande då väldigt många inte har fått inbjudan. :S Men nu står jag iaf på listan så jaaaaa jag ska gå hoppas på att vinna biljetter någonstans så jag slipper betala dock. ;)Du ska väl gå?! :DGrattis ännu en gång till sötnosen. :)Kramar.

2012-04-11 @ 20:43:23
URL: http://vhdbrud.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Vad sjutton hände med det här året?? Det känns som igår jag satt och väntade på mms från dej...Kramar och hoppas att ni haft en toppenfödelsedag!!

2012-04-11 @ 20:55:21
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Petra

Åhh grattis lilla sötis!! Tänk ett år. Ja oj vad de går fort.

2012-04-11 @ 21:46:21
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Emma

Hehe ja konstigt nog är jag de!

Jag är fortfarande orolig att den inte lever eller så. Jag kan fortfarande inte känna rörelse och eftersom magen inte är så stor som den brukar vara när man är i v 16 så blir ja orolig. Nu längtar jag bara till den 30 så ja kan få se Pyret igen, o förhoppningsvis tickar de lilla hjärtat o att hon/han rör sig o sparkar lika mkt som sist jag fick se den när jag var i v 13.funderar på att köpa en angel sound, men jag vet inte.Hur har ett års dagen varit för lilla Freja?

Kram

2012-04-12 @ 06:34:50
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: