Ensam med barnen..

Freja med nya kläder som hon fick på kalaset..

Ikväll är mannen på djurgården och har det trevligt. Lyllo. Jag ska väl inte klaga då jag faktikt varit iväg själv och ätit med vänner och på lördag så är det ju dags för bloggminglet. I morgon ska jag dessutom få gå iväg på en shoppingrunda själv. Får väl säga att det är en sista minuten shopping. Har inga kläder alls att ha på mig tills på lördag. Usch. Ångest!

 

Men ikväll ska jag och barnen roa oss själva iaf. Känner mig så tom i bollen på idéer och vädret ute är ju inte direkt någon höjdare. Vi får se vad vi hittar på helt enkelt..


#1 - - Qicki:

Att jag är färdig är för att jag beställde klänningar

via nätet annars så hade jag fortfarande varit på

jakt,

Ha en skön dag i morgon så ses vi på lördag.

#2 - - Madde:

Haha jag drack inte så mycket heller men kändes som jag drog i mig flaskvis ändå! ;)

Hoppas ni får det supermysigt i helgen skulle gärna varit med men men. :)Åhh nej inte hemska bilder jag lägger inte ut bilder då tycker att ni är superfina på alla. :DKramar. <3

#3 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Jaaaa i helgen är det mingel :) Det ska bli så kul!!Ja panik har nog jag oxå angående lördagen :( I morgon ska jag till Täby C och kika på "sista minuten inför mingel".... hittar jag inget så får det bli nåt ur garderoben... har ju trots allt köpt en del som jag har tänkt att jag ska ha... men som känns fel nu helt plötsligt??? SUCK!!!

Får nog göra som Marie-Louise sa.. ta allt med och byta vart efter :DKram

#4 - - Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror:

Så söt! Då ses vi på lördag alltså :)

#5 - - Annika - drömmen om 11 barn:

Svar: Jo pärltavlan var verkligen jättefin, o det kändes så personligt liksom =)

Klart vi ses på lördag, fast du får nog rycka tag i mig o säga att det är du som är Nina, haha, jag är sååå kass på att känna igen folk. Å lantis som jag är kommer jag gå omkring o yra där bland allt folk liksom, o inte fatta nåt, haha :D

#6 - - Pernilla:

Jätte söta kläder =)