Bygga ?

När Freja fyllde ett fick hon detta familjetorn (ett likadant som jag lottade ut på bloggens fb sida). Tornet är super sött och väldigt poppis. Jag eller Theo bygger upp det och hon river. känns ju lönt att bygga upp igen lr hur?! =) Men idag så lyckades hon faktiskt försöka bygga lite. Super glad är hon iaf! Å "klossarna" är så söta =)

Ni hittar tornet hos: http://lekoform.se/



#1 - - Satu- 4 barn på 2 år:

Tack för att du kikade tillbaka :)



Vilka fina klossar! Visst tycker barn att det är roligare att ta ner ner som nån annan byggt??=)

#2 - - Eva:

Vilket fint torn!



Vi har alltid uppfattat det som om han trivs på dagis. Han har aldrig pratat där. Det förra dagiset han gick på pratade han inte heller på, men där pratade inget av dom fyra barnen. Sen så umgås han fortfarande med den pojken han alltid lekt mest med och dom har en ordlös fysisk lek som Oskar börjat tröttna på.



Hemma pratar Oskar så gott som rent och har gjort länge. Det finns säkert några sch ljud han inte klarar och han dessutom fler att lära sig då norskan har andra än oss. Men han har inga problem att göra sig förstådd. Vi är mer rädda för att han börjar gå in i en ond cirkel då han lär sig att han klarar sig utan tal och det kan bli väldigt dumt om vi inte tar tag i det.



Vi fick dock en fråga från hans dagis idag om vi hade funderat på att byta dagis, men jag sa det att i nu läget har vi inte det. Fast om vi inte ser en förbättring så måste vi kanske överväga det även om han nu går på det som ligger närmast hem.



Vi tror nog inte att han får den uppmärksamhet som han kräver eftersom han inte tar för sig och det är många andra barn på hans avdelning som tar mycket plats.

#3 - - Lilli - I väntan på telning nr 2:

Sv: Tackar :)



Fina klossar!

#4 - - bitskemma:

helt ljuvliga klossar!!

#5 - - Eva:

pedagogen sa själv att hon inte var säker på om hon kunde möta oss i våra krav kring säkerhet och det var i det sammanhanget hon frågade om byte. Jag fick dock känslan när jag kom ut från fsk att hon nästan bad oss att byta...Fast så lätt ska hon inte bli fri från problemet.



Vi har sagt att dom ska jobba med hans tal och att han ska våga prata i hel grupp. Han pratar i små grupper med upptill 4 barn och vuxen, men säger som sagt var nästan aldrig något i helgrupp.



Dom väljer dock att missförstå känner vi lite grann, men vi får se vad som händer när tiden går. Sen var dom också lite oroliga för att Oskar hade varit ensam ute, han hade klättrat i klätterställningen vilket han älskar att göra. Är det fel att göra det då om inga andra barn är där?

#6 - - Madde:

Det är tur jag har dig nina, helt sanslöst vad skönt det är med någon som faktiskt gått igenom det jag gör nu du är verkligen guld. <3



Pappa tror också att det kan vara magkatarr pratade med honom igår precis innan jag såg din kommentar. Tydligen finns det några receptfria tabletter så jag får nog prova dom, eller om jag försöker boka in en ny tid nästa vecka om jag får tid över någon dag.

Dock vill jag byta husläkare då min är världens sämsta. :S



Ja absolut, imorgon kommer jag! Om jag så ska bosätta mig på muggen där så kommer jag. ;)

Får strunta i att äta något innan så ska det nog kanske gå bra haha.



Kramar. <3

#7 - - Ewa (mamma till 6 döttrar):

Men ett sånt fint torn :)



Ha det bäst :)

#8 - - Nutjarin- Thailändskt tjej!:

sv: det är okej här med! va sööt!

#9 - - Malin P Larsson:

Hej, fin blogg. Allt bra? Lust att göra ett bloglovin byte? :)

#10 - - Malin P Larsson:

Hej, fin blogg. Allt bra? Lust att göra ett bloglovin byte? :)

#11 - - Martina:

vilka fina klossar:) Såna är ju så kul att bygga med, Emilia älskar sina som hon har hihi!



#12 - - Sanna mamma till Skrutt o lillebror:

vilka söta barn du har:)

roligt med torn, klart det ska rivas;)



tack för din kommentar också!

#13 - - En pojkmammas vardag - Tävling i bloggen !!:

Vilket fint torn !! Och tänk att det alltid ska vara lika spännande att riva varje gång ;)

Kram

#14 - - Pernilla:

Vilket fint torn =)



Hoppas ni får en bra helg, kram.

#15 - - Heidi:

Dom klossarna var ju helt underbara, vart har du hittat dom?