Kräkfian..

Väldans nöjd sittandes i nya babygymet..

Freja vaknade lite snorig idag, lite varm och väldans kräksjuk av sig. Torkat spya hela morgonen, suck. Jag hoppas det bara är en sån dag, vet att det varit så förut (hon är ju spyglad av sig).. Tänkte göra en massa idag, men jag valde nu att vara hemma, för att hon skulle få lite lugn å ro. Vila lite extra. Hon har redan sovit två ggr idag. Men det beror ju på att ja lyckades väcka henne imorse kl 7. Va jag som väckte hela familjen. Fast hunden väckte mig. Såg på honom att det va någe fel, å han spydde ju sen med. Härlig dag med spya. 


Nu ligger skruttan och sover, så jag ska fixa till mig och göra mig klar. ska ut med hunden och sen ska jag hämta Theo. ska även köpa med hem lite grejjer ja glömde köpa till baket. Det man inte har i skallen får man ha i benen. eller hur säger man.. Åå saknar Theo.. Skönt att han kommer hem snart!



#1 - - Annika:

GUDARS va lik dig hon var på denhär bilden! Definitivt din mun hon har fått! Och dina fina ögon! Dendär donnan får vi hålla koll på i framtiden! :)

#2 - - Pernilla:

Mm jag ska ej vara med mer....tycker med dem har konstiga saker i mellan åt. Man har sett andra som varit med som fått knasiga saker...



Trist med en spydag, hoppas det är bra imon igen. Kram

#3 - - Cissi:

Jobbigt med såna dagar... Får hoppas att det är något övergående iaf!

#4 - - Annelie:

Herrejisses vad lika Freja och Theo är!! Kopior!!

#5 - - Maria:

Oj, vilken kräkdag:-(

Men vilken underbar bild på henne!!



Kram Kram

#6 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Härligt med en kräkdag :D



Hoppas den här dagen bli bättre :)



Kram

#7 - - Anna- mamma till Vincent:

Söt bild! Ok Min kille är från Bromma:). Kram