Ny favorit!

I tisdags då jag var på We R Family på café opera, så gick jag fram och prata med Bambino. Fick då en puréburk av dem, som var ny på marknaden. Ååååå redan en ny favorit, bara genom att kika på den! Kunde hålla kyla/värme i fyra timmar (har jag för mig att hon sa). Så sjukt smidigt! Helt kär måste jag säga! Såå perfekt!

BESKRIVNING
Bambino puréburk är helt tät, med smidigt skruvlock och lätt att diska. Gör favoritpurén hemma, portionera direkt i burken och vips ner i väskan. Flera roliga färger att kombinera.


#1 - - Martina:

den lätt riktigt bra och smidig:) förstår att de bev en favorit:)

#2 - - Cissi:

Gud så smart. Just att den håller värmen

#3 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Åhh vilken smart grej :)

#4 - - Ingrid:

Vilken smart grej ifall man behöver ha med sig lite mat när man ska iväg! :)

#5 - - emelie- mamma till en busunge o en liten prinsessa:

wow, vilken smart uppfinning..måste ha =)ja, det är inte lätt o få till de bra när man bara har mobilen o filma med dessutom ;)

Men hon kom ju på bild iaf =)vad händer i helgen då?kramis

#6 - - Amanda:

Låter kanon den där ju! En sån vill vi också ha! :)Leo ammar ingenting längre. Kanske får en flaska ersättning eller så. Resten äter han själv. Gröt, puréer har gått ner sen dag ett. Han är superduyktig. :)

Hittills är det bara två saker han smakat som han inte tyckt om (men han äter det ändå om man trugar), välling och mango. Resten är bara att hiva in. Han gapar och sväljer. haha

#7 - - Annelie:

Men vilken finurlig grej!! Måste vara toppen att ha!!Ja detta med att inte få sova om natten är ingen höjdare!! Mycket som blir lidande och inte hinns med! Ingen hit alls!!Kraam

#8 - - alexandra mamma till Tove och pysen i magen:

det ser ju ut att vara ett bra lock med..Jag gick in och kollade på deras hemsida.. och gillar att det är ett sånt där greppbart hantag på locket..det blir nog minst 2-3 sådanna när bebisen kommer.. :)

#9 - - Victorias Jul:

Vilken smart sak, den skulle jag ha behövt när lillan var liten.