Mysiga familjen....

20110831049 (MMS)

Bilden är tagen på väg hem från dagis igår. Freja satt hela vägen hem från centrum. Satt och beundra sin bror och sken upp som en solsken så fort han prata med henne *myys* Idag är vi hemma allihopa. Ja förutom mannen. Freja har börjat småhosta här och Theo fick konstiga prickar igår kväll. Dem verkar gått ner något sen igår kväll.. Han är hängig å klagar på att han har ont i tanden, lr munnen, lr halsen. Vet inte riktigt vart. Försökt å kika in i munnen, men kan inte se någe.. Blir iaf lugn idag, se om han kan vila lite under dan med..

#1 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Kan det vara vattkoppor?

#2 - - Anna:

Vilken mysig bild! Hoppas ni mår bättre snabbt! Kan ju vara höstblåsor han åkt på. Annars är det ju mkt annat som går nu. Jag väntar bara på första sjukan nu när Alexander börjat förskolan igen :S



#3 - - Martina:

mysig bild:)



hoppas theo kryar på sig!

#4 - - Emelie:

Stackare! Känns som att ni har varit förkylda en hel del i sommar :-(

Hoppas ni blir pigga fort!

Förresten, hur gick det med det där "bettet" som Theo hade på foten??



KRAM

#5 - - Sanna:

SV: Ledsen för sent svar, men det är jobbigt när man känner att man inte hinner med de som borde göras. Skönt dock att man inte är ensam om dessa känslor.



Kram Sanna

#6 - - Sanna:

SV: Vad bra att reklamen inte är i vägen nu. Dock kommer det in en ny design inom kort, när jag har ordnat upp allt med lägenheten och fixat internet där borta.



Kram Sanna