Mys...

Freja och Ludde gillar att mysa. Hon tittar på honom hur mkt som helst och är super intresserad av honom. Däremot så är han i närheten så skyndar hon sig att ta ett grepp om honom och släpper sen inte. Ryker lite hår då å då. Tur att Ludde är så snäll och gör inte ett jota. Han verkar tycka om Freja med och är lite som när Theo var liten. Väldigt beskyddande och vaktar gärna.. Så vi la ner Freja här på golvet och han låg där och mös med henne, putta å gosa. =)

Idag är Freja bättre. Hon hostade lite dock. Ingen feber och mkt gladare. Hon somnade just, tidigare än vanligt. Så helt kry är hon väl inte. Theo är så söt, han har gått och tittat till henne lite då å då. Kika så att hon har filten på sig, klappa henne på kinden ♥ Värmer verkligen i ens hjärta då han är så go.

#1 - - Helen:

Vilkan gosisar :D



Så skönt att det inte är någon syskonrivalitet :D än iallafall :P



Kramar

#2 - - Carola L:

101 saker på 1001 dagar är det många som kör, man gör sin egen lista :-)

#3 - - Maria:

Vilka mysiga bilder!

Tur att han har mycket päls:-)

Hoppas att barnen kryar på sig snart.



Kram Kram

#4 - - Emelie:

Men hallleeegooo så fint <3 Hoppas förkylningen ger med sig nu!

#5 - - sara:

ja, usch vilken läskig unge! Man kan ju hoppas att föräldrarna lär sig att säga till honom innan han växer upp och blir värsta galningen.



Jag är tillbaka på mitt vanliga jobb efter världens längsta semester. Jobbar ju som säljare på Lexicon/Plus Utbildning. Så himla skönt att kunna jobba hemifrån! Har dessutom gått ner i tid till 75% så jag hinner träna och måla, jag har världens bästa chef som förstår mig, haha :)

#6 - - Mamma till William och prinsessan i magen:

Godmorgon söta..Söta bilder..

Nu får sessan mer än gärna komma i dagarna för nu orkar jag inte mera..hihi..Ha en fin fredag..rkam kram