Lillasyster ♥

Lillasyster växer så det knakar. Hon har storlek 68 redan, på måndag så blir det fem månader sen hon kom. Gah. Älskar den här fina bodyn som kommer från Glada grodan. Den är så mjuk och god. 100% bomull, finns i olika färger. Jag fick den rosa! Och pricken över i:t är ju den super fina prinsesskronan på. Sött! Var inte lätt att ta kort på Freja kan ja ju säga. Hon kan ju sitta själv, men hon är rema rama spyflugan. Så två bilder hann jag ta, sen var hela bodyn nerspydd =( Det var ju tur att vi hade tvättstugan igår, så hon kan ha den även idag!

Har även försökt att få med Theo på en bild med Freja, då han har storebrortröjan (ni kan se den HÄR). Men jag tror jag har fotat honom för mkt, för han vill knappt vara med på bild längre. Sist hann jag inte fram med kameran ens, så var han skitig. Det är inte lätt å få perfekta resultat med ungar =) Men det SKA komma en bild!

Värt att ta ett besök inne hos www.Gladagrodan.se i alla fall!
Dem finns även på facebook med : Gladagrodan

#1 - - Amanda:

Det går så himla fort! Kan inte fatta att hon alla redan är 5 månader! Och så stor! Vad ger ni henne? Dunderhonung?? ;) Leo måste absolut ha nallat av farmors dunderhonung iaf för han växer så det knakar. På alla håll! :) Han var 72 cm lång senast vi kollade och det är ju snart en månad sen. :)

#2 - - Ingrid:

ååh vad söt hon är! de växer verkligen fort de små liven, våran är på väg ur 56 nu :)

#3 - - Emelie- mamma till en busunge o en:

Wow vilken fin body. Hon är såå söt i den :)

#4 - - Anna:

Sötisen! Jättefin body!Här har vi ju också en kräkis så det är inte mycket som är rent länge. Fast min Gabriel har ju 74, haha. Ångest över att det går så fort!#5 - - Pernilla:

Såå söt hon är :)Dem växer verkligen fort. Våra pojkar har redan storlek 68 i visa plagg och då är dem inte 3 månader ännu....så olika det kan vara. Men sen är lite olika på märke på kläder med har man märkt.Ha det bra, kram.