Gårdagen...

Mysungar ♥

 

Igår var vi hemma hos Emma och käkade lunch. Theo och Meja lekte en massa. Så gulligt å se. Dem känns ju så stora nu. Gulliga är dem iaf. Å Meja var super förtjust i Freja och myste sen en massa med henne. Gosigt. Bara Alvin som saknades, men han låg å sov skrutten..

 

#1 - - Pernilla:

Hehe så söta bilder =)



Tack för tipset om Goboken. Har tackat nej redan till nästa paket och ska nog även gå ut igen. Vill helst ej vara medlem i massa sådant. Tyckte bara välkomstpaketet var bra och grabbarna älskar sina nya leksaker....



Ha en bra dag, kram

#2 - - ♥ En pojkmammas vardag ♥:

Sötisar! Och visst är Freja och Theo väldans lika varandra? :)

Kram

#3 - - Madeleine - Mamma till Melwin ♥:

De finns på både Toys 'R' Us och BR-leksaker i alla fall för 239kr :) Den har ju tyngder i sig också så rätt som det är så vänder den håll, och så durrar den så den är ju jätterolig att känna på :) Ja just eftersom den vänder håll osv och rullar hit och dit så följer ju barnet efter den :)

#4 - - Angelica:

ja,jag är också urdålig på att äta frukost,men C vaknade klockan 5.15 idag så jag kännde mig ganska hungrig är klockan äl var 8.3 :D



Hoppas ni får en riktgit bra dag!

#5 - - Emelie- mamma till en busunge o en liten prinsessa:

Så söta :)

#6 - - Angelica:

Jooo,snacka om att man är död vid det klockslaget :/



Nr i började msstänka allergi så blev han täppt i näsan och han blev rödflammig. Sen dess har vi tagit det lungt när vi har varit hos dem, alltså bara varit där typ 2 timmar i stöten för att " vänja" in han. Såman är ju lite orolig om han skulle tillbringa ett helt dygn där.

#7 - - Madeleine - Mamma till Melwin ♥:

ja gör det! dom är hur bra som helst :)

#8 - - Annelie:

Vilka mysiga bilder :)



Kraam