Full rulle...

Här hemma är det två damer som har sovit i natt. Jag var så sjukt trött igår kväll. Helt sjukt. LÄnge sen jag var sååå trött. Jag är ju alltid trött, men var medvetslös igår. Glömde byta till nattblöja på Freja, så jag fick väcka henne kl 21 å byta. Så mata ja henne och så somnade hon om. Själv så var jag i säng 21,15 å sen slockna ja helt å hållet.

 

Vakna i natt att det låg nån bredvid mig. Theo hade kommit å lagt sig. Tyckte så synd om honom för han har haft massa mardrömmar dem senaste nätterna. I natt var då inte ett undantag. Han skrek och sa att jag vill inte gå in i vattenpölen, han knuffa mig. Asså han va så rädd stackarn. Jag sa att det finns ingen vattenpöl å att jag var där å såg till att ingen knuffa honom. Fick verkligen säga, det finns ingen pöl här och mamma här. så det är ok. Då lugna han ner sig. Stackarn.

 

Freja å ja klev sen upp 8.40. Så vi sov en hel del där. Skönt. För jag har apmkt å stå i idag. Hon kändes sval då hon vakna men börjar bli lite mer åt varm nu. Så vi får väl se. Hon verkar inte så hängig iaf. Ska möta Annika i globen å käka lunch samtidigt. Hon ska få passa Freja lite medans ja klipper mig =) å sen måste jag till skanstull å hämta paket, leta sidenband, kolla kläder å skor. Hämta Theo, tvättstugan 16-22 å sen så ska vi baka.. Hoppas på att jag hinner/orka städa lite med..

 

 

#1 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Usch.. tråkigt med mardrömmar :(



Och jag tror minsann att din dotter är väldigt lik dig va :P himla likt på kortet å på henne! hihi



Kram!

#2 - - Annelie:

Nej usch... Inge kul när de små liven har mardrömmar!! Synd om dom!!



Sv: Njae... Inga direkta roligheter som hänt här... Som vanligt ;)

Jo, vi var väl på marknad i Råda i lördags... Tar väl 10 minuter att gå igenom ;) Så där lagom med 2 yrväder :)

Annars lugna puckar här!!



Kraam

#3 - - Annelie:

Sv: Hehehe... Verkligen inte :D

#4 - - Anna- mamma till Vincent:

Min kille känner igen dig med men han har ingen aning om vart ifrån. Kram