5 Månader ♥

Idag blir denna dam hela 5 månader =)

Mammas älskling ♥

Smakportionerna går sådär. Meeeeeen det som går bäst är morotspurén. För nån dag sen så åt hon en halv burk. Trevligt. Kan ju hoppas att det lossnar mer och mer. Gröt går i sådär, men nån sked får hon i sig iaf. Flaska, ja det går fortfarande inte. Ger henne vatten till varje måltid, men hon biter bara på flaskan. Men hon är iaf intresserad av den. Försöker å sträcka sig efter den. Köpt hem majsvälling med. Den satt hon å bet på oxå. Men lyckades väl få i henne nån ml. haha. asså vi pratar väldigt lite. Men det gick i iaf och hon verkade gilla det. Köpt olika sorters mjölkersättning, men det funkar inte alls. I den här takten så kommer ja väl sluta amma då hon är fem.

Hon sitter själv  här hemma, bestämd dam. Däremot så måste man ju självfallet passa henne då hon kan slänga sig bakåt å trilla åt sidan. Men så länge hon själv vill sitta så går det prima. Däremot så vill hon hellre stå. Så hon sträcker gärna på benen och vill ställa sig upp istället. Hon sätter lite krokben för sig själv..

Tänder, ja det har inte kommit nån tand???????? Va ju helt hundra att det va pga tänderna då hon va så gnällig sist. å så fort man gnugga henne i tandköttet så sluta hon gnälla. Hon biter fortfarande på allt och det har blivit som en spricka i tandköttet, men ingen tand/inga tänder. Kände tom en tand som kom, men sen nån dag senare så var den borta? mycket märkligt? Bits gör hon med, inte skönt då man ammar..

Men hon är en väldigt lugn å go dam. Är för det mesta på bra humör och gör inte mkt väsen i från sig. Väldigt skönt måste jag säga. Underlättar ju en hel del =)


#1 - - Johanna:

Sötnos! Tiden går så fort!

#2 - - Martina:

grattis till tösen på henner 5 månaders dag:) altså shit va hon och theo är lika varndra:) hihi!

#3 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Sötis!

Här hemma funkar de ok med smakisar, gröten funkar toppen, de äter han två gånger om dagen...

Ersättning har vi ej provat ännu.. vatten dricker han ur flaska... dem växer alldeles för fort..

Kram

#4 - - Johanna:

Ja mår kanon! Själv då?

#5 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Grattis Freja <3



skratt Alvin smal, nähä du det är nog bara den bilden ;)

#6 - - Alfva:

Redan 5 månader! :)

Uff så länge vi hade gnäll och kli i munnen innan tänderna ploppade upp. Och det där med flaskan känner jag tyvärr också igen, fast jag hade väl tur i oturen att hon inte blev mätt på bröstmjölken så det gjorde ju beslutet lättare.

#7 - - Elisabet:

Åh vad söt bild, grattis!

#8 - - ♥ En pojkmammas vardag ♥:

Tiden går så fort! Redan 5 månader, fick du inte henne alldeles nyss?



Och jag känner igen det där med att vara ointresserad av mat. Tore var exakt likadan. Och det krävdes att sluta amma på dagen för att han skulle vilja äta också .... tjurungar! :)



Kram kram