Olycksdag...

Vilken jäkla dag det var igår. Natten var inte skoj då Theo fortfarande har så mkt mardrömmar. På det så vart han täpp i näsan så han snarkar som jag vet inte vad. Försöker lägga in honom på sitt rum, men vaknar sen att han ligger bredvid oss ändå. Vet inte hur han bär sig åt, jag som annars är så lättväckt - jag vaknar inte.

Morgonen vart stressig. Ställde mig i duschen trots att jag egentligen inte behövde, men va så trött så jag behövde vakna. Mobilen la av, så jag fick stå å jäklas med den. Stressar ut genom dörren för att hinna med tåget å då när jag stänger dörren så skiter Freja. Seriöst. Hon fick dock åka med bajset i 10 min tills vi kom till mässan.

Kom i tid till mässan och bytte på henne på en gång. Upptäcker att kläderna ja har på mig är trasiga? Trots att det är tredje gången ja använder tröjan. Sen knata vi in på vip:En och det va inge fel på mässan sådär. Förutom att folktandvården va otrevliga som vanligt. Inte bara på arbetsplatsen utan även i montern (dock inte min tandläkare ja träffa sist). Så skönt å gå 30 min själva. Härligt. Men sen så släpptes kön in å sen kl 10 då va det tjockt. Hysteriskt nästan faktiskt.

Å ursäkta alla pappor jag drar över en kant här. Men man märker kanske att alla pappor lr äldre mormödrar tex inte är vana vid att köra vagn. Ställer sig mitt i vägen. så ingen kommer framåt lr bakåt. Å det va bara män eller äldre. Mammorna placerade vagnarna på kanten om dem stanna. Menar då att detta hände mer än 30 ggr igår. va hysteriskt.

Fick med mig en massa hem med, bilder kommer!

Hämta Theo och va väl hemma sådär fem min å lekte med ballongen. precis i samma stund ja säger till honom så snurrar han och metallringen som håller i ballongen från å lyfta, den smäller rakt in i tv:n och den säger pang. så ja vår 47 tummare är sönder nu. =(

Leta kvitto halva kvällen och sortera och slängde papper. Men kunde inte hitta det. Idag ska mannen iväg och se om den går att laga. OM den går det så måste vi försöka lösa problemet med drulleförsäkringen - då dem vill ha kvitto. Jag hade som förslag att media markt kanske sparade kvitto, men dem sparar i ett år och då får man pynta 300 spänn. jiha. Känns som om vi är lite körda. väldans roande. ska väl hämta mammas tjocktv som står i hennes garderob å samlar damm.

Kvällen fortsätter med att freja är super kinkig, bajsar var 3e min. gnuggar sin sophie the giraffe i munnen som en jäkla galning. å råkar hon få någe hårt mot tandköttet skriker hon till. så nu fasen är det väl tand? på det har hon blivit snorig. å verkar bara ha ont stackarn..

somna så sent för att va vaken halva natten igen..

#1 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Gaah blir trött bara av att läsa det här inlägget. Visst fotade du när Alvin klappade den blå maskoten? Maila mej dom i så fall när du har tid!



Krams

#2 - - Anna:

Tänk att det oftast ska hända massa på samma gång när man har otur. Hoppas det löser sig med kvittot! Och att Frejas tand kommer för det låter ju onekligen som att den är på g!



Hoppas ni får en mysig dag på mässan idag!



Gabriel började krypa på riktigt på sin 6-månadersdag. Nu reser han sig och står med. Helt galet vad han är snabb på att lära sig :S Bytte blöja på honom idag när han stod och höll i sig själv i skötbordet :S



kramar