Kristallyrsel, vilket skämt..

Yrheten fortsätter. Igår va den ok, men idag är den värre. Suck. Ringt VC iaf och har nu fått en tid i morgon. Egentligen undrar ja dock varför ja ringer dit. Men är man lat å har noll ork å sitta x antal timmar på en akut (där man överlag får bättre vård), så är det ju som det är... Okompetent personal är man ju van vid. Ringde iaf och sa att det kanske kunde vara kristallsjukan. Men att jag gärna ville veta OM det var det. Han sitter å håller med mig i telefonen etc etc. När han sen fixat en tid och ska skriva in vad det är ja undrar över. Så frågar han mig "vad kallade du det? kallade du det kristallyrsel?". Om han inte ens vet vad det är, så varför sitta och låta som om han hajjar allt ja säger. Kristallyrsel???

På detta är Freja sämre. Hon gnällde större delen av dan igår. Å idag har det kräkts slem, snorat och haft sig hela morgonen. Jippie! Just nu ligger hon och vilar - hoppas att hostan ger med sig. Sen blir det å storhandla om mannen kommer loss här från jobbet... Passa på innan Theo kommer hem...

#2 - - Nina - Tvåbarnsmamma:

Menar du när kristaller i örat är i obalans eller hur man nu kan förklara det? :P

Min man hade det för några år sen och då såg man i ögonen att pupillerna rörde sig åt sidorna hela tiden. Då fick han yrsel, illamående och han kunde inte gå riktigt rakt.

#3 - - Mrs D:

usch vad jobbigt att gå omkring och vara yr.... :/

#4 - - TÄVLING PÅGÅR - Mamma Till Vincent&Linus:

Kristall sjukan? har aldrig hört talas om den

men hoppas du får må bättre snart inge skoj å va yr :(