Helgen..

I fredags var jag och Emma på älvsjömässan tidigt. Via Loppi så fick vi komma in 30 min innan mässan öppna, fick en goodiebag (Johanna har sammaställt den super inne på hennes blogg: HÄR) och frukost 2 go. Jag och Emma var inte direkt strukturerade kan jag väl säga, vi flumma runt och helt plötsligt rasade det in folk. Runt 10 kom Meja och Alvin. Så vi satte oss och fika och gick runt lite till. Jag gick sen själv i nån halvtimme eller något, innan jag åkte hem.

Detta shoppade jag hem. Inte så mkt. Vart fyra pyjamaser, fyra bodys, en lundmyr klänning, söta strumpor från lundmyr och sen badyxa och baddräkt från lundmyr :D

 

Igår söndag så var jag där igen. Jag fick en biljett, vann två och så vann mannen min en. Så vi drog dit med hans lillebror och tjej - sen barnen då såklart. Shoppade dock inte så mkt. Men Theo var glad. Han lekte inte med det barnen skulle leka med, utan en star wars gubbe (riktig människa i kostym) och en skoda bil vart hans leksaker.

 

Mannen fråga om jag hade en 20 lapp lös. Då fick man posera med star wars figuren och sen ta kort med egen kamera -pengarna gick till nån välgörenhet. Theo har nämligen kollat på star wars så han visste ju vad det var för nån gubbe. Sa till mannen, men du tror du verkligen Theo vågar det där. Var på Theo snabbt snodde 20 lappen och gick å betala star wars killen. hahahahah. Då fick han ett svärd *wöööw*, han va såååå nöjd. Dock svårt å fota då Theo va helt frälst i gubben, så han stod mestadels å stirra glatt på honom. Va som Theo tänkte " ja sån där ska ja bli då ja blir stor " *Asg*.

 

Bilen ville mannen kolla på och då fick ju såklart Theo sitta med. Däremot så fick vi bända loss honom sen, för han ville inte separeras från den där bilen =)

 

Efter mässan åkte vi till mannens bror där vi var till nångång på kvällen då vi fick rumpan ur. Dålig tajming för Freja dock å åka bil, då hon somna och tog sig en skön powernap. Theo tokdäcka och sov gott sen i sin säng. Vakna inte ens av att man tog av honom alla kläder =) Freja däremot satt i sin säng ett tag och snacka å tugga på sina strumpor. Dumt å leka med leksakerna som var i sängen.. Sen flytta vi över henne till vår säng, men inte fasen vart hon trött. Så jag satt väl uppe till 23,30 i natt bara för det *snark*

 

Dock så vart natten bra och vi sov allihopa som en stock! =)


 

#1 - - Pernilla:

Trevligt med mässa och så mycket fint ni handlat =)

#2 - - Cissi:

Va mysigt! Emma är helt fruktansvärt rädd för alla utklädda figurer som gick runt.. Och hon som annars brukar älska teletubbies!

#3 - - Emma:

vad fina kläder du fick med dig från mässan:

#4 - - Emelie:

verkar som att mässan var underbar ;-)

#5 - - Fnulan:

Underbara Bloggarmässan???? Mysigt att ses eller hur! Jag missade ju hela den fina goodiebagen ju.. men fick en liten.

PUSS

#6 - - Helen:

Wow vilken goodiebag :O, den skulle jag med velat ha :P hahaha.



Hoppas ni får en bra dag.

Kramar

#7 - - Advokat Stockholm:

Vad liten storm troopern är, haha!

#8 - - ✫Familjen Bus✫:

åååh Lundmyr of sweden baddräkterna köpte jag på barnmässan innan sommarn. Tyvärr användes de aldrig så nu får man väl sälja dem billigt istället :(



Jätte fina verkligen! kram