Så typiskt...

Gullungarn just nu..

Det är något med att få frågan, mår ni bra nu? Och jag säger ja NU mår vi bra. Dagen efter händer alltid något. Det är nån slags förbannelse eller någe :P

 

Theo har sovit dåligt i natt och är hemma, lite hängig. Kände att jag hellre hade honom hemma då, så får han vila upp sig i soffan. Ta en lugn dag. Hoppas på att det bara beror på natten och inget annat. Själv så känner ja mig tröttare än tröttast och skulle behövt en ordentlig sovmorgon efter allt springande i natt. Freja sov bra och vaknade bara två ggr, men ja inte Theo. Så jag är trött och på det har jag världens huvudvärk. Väl allt bra typiskt måste jag säga.

 

Just nu är det lugnt iaf. Theo ville se den där ballongfilmen "Up", så nu sitter dem bredvid varandra i soffan å kikar på den. sötisarna. Se om ja kan få lite nytta gjort - finns en hel del å stå i här hemma..

 

#1 - - Qicki:

Ser jag dig så kommer jag fram, det lovar jag.

#2 - - Pernilla:

Känner igen det där, man vågra knappt skriva att man har en bra dag natt för sen blir nästa natt eller dag inte alls så.



Idag är jag med tröttare än tröttast fast vi hade en ganska så ok natt. Men ta mycket energi att ta hand om två små busar...



Ha det fint, kram.

#3 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Usch, sömn behöver man verkligen för att orka med. Hoppas du får sova bättre nu inatt! :)

#4 - - Maria:

Fy vad tråkigt det är med dessa sjukdomar:-(

Saga är fortfarande dålig, feber & jobbig hosta.

Tack för gratulationen!



Kram Kram

#5 - - Anonym:

Vet hur det känns med röriga nätter, tar de nånsin slut liksom?



Gud så fina de är syskonen :) så lika ju!!



Kramis