Bilbarnstol....

För några dagar sen fick jag mail från Jollyroom.se om en fin bilbarnstol. Jag tycker att det är en djungel att hitta bland alla olika som finns, men Freja måste ha en snart. Jollyroom har ju 230 olika sorters bilbarnstolar från alla möjliga kända märken. Dem är godkända enligt Europeisk standard och säkra! Man kan verkligen välja och vraka. Men jag hann inte komma så långt, utan jag såg direkt den här fina stolen från Britax. Kalla mig nörd, men lila kan jag inte stå emot! ♥

Britax Multi-Tech II är nummer ett inom den nya generationens kombistol. Färg Emilia - Special edition! Säljs endast i begränsad upplaga. Den kan användas både bakåt-och framåtvänd och ger den längsta användningstiden för ditt barn, till cirka 8 år. Detta är en flexibel stol som växer med barnet och även används som stolsförhöjning med ryggstöd.


 

 

#1 - - Nilma:

Hehe, inte helt förvånad över att den är lila ;)

#2 - - Emelie:

Haha men snälla NIna vem tror du blir förvånad över färg valet då?? Hahaha söta du!

#3 - - Anonym:

Wow vilken cool stol. Vi lör på Britax också- fast hi-way superbra stolar om du frågar mig :)



Hoppas ni fått sova gott!



Kramis

#4 - - Emma:

tycker stolen r jättefin. DOCK har vi köpt begagnade bilbarnstolar till Benjamin förutom den fäörsta baby bilbarnstolen man har till dom när dom är nyfödda..



Bilbarnstolar är ju dock INTE billiga. vad kostar denna lila fina barnstolen?



Men är inte den från 6 månader eller Freja kan använda den NU också??



Kram

#5 - - Anna:

Skriv gärna vad du tycker om den sen. Vi har inte bestämt vilken stol vi ska ha än. Är inne på en Britax Hi-way men vill veta hur andra stolar är med innan vi bestämmer oss :)

#6 - - Sandra:

Första gången jag ser en lila bilbarnstol, vi kör också med Britax! The way to ride.



Kramar Sandra